Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho s-a luat de Solskjaer zilele trecute, iar acum cifrele îl confirmă pe lusitan! Cum arată United varianta 2019 faţă de versiunea din urmă cu un an

Mourinho s-a luat de Solskjaer zilele trecute, iar acum cifrele îl confirmă pe lusitan! Cum arată United varianta 2019 faţă de versiunea din urmă cu un an galerie foto

Manchester United

Comentarii

Jose Mourinho a părăsit-o pe Manchester în urmă cu mai bine de 9 luni, dar managerul portughez nu ratează nicio ocazie să critice jocul diavolilor.

Ultima oară, dublul câştigător al Ligii Campionilor a trimis o săgeată către norvegianul de pe banca lui United după ce echipa este abia pe locul 8 după şase etape jucate în Premier League.  

"Probabil meritam să fiu demis pentru că eram responsabil, dar adevărul trist este că acum ei stau mai prost ca înainte. Pentru mine, e un lucru trist. Poate că oamenii cred că îmi place situaţia asta, dar nu îmi place deloc", spusese Mourinho atunci când a fost întrebat despre parcursul lui United din startul acestei stagiuni. 

Presa engleză a analizat vorbele antrenorului de 56 de ani şi palmaresul său pe Old Trafford este superior oricărui alt manager ce i-a succedat lui Alex Fergusson. Astfel procentul victoriilor este cel mai mare în mandatul portughezului, deşi la Manchester au mai antrenat din 2013 încoace David Moyes, Louis van Gaal şi acum Ole Gunnar Solskjaer.

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: manchester unitedsolskjaermourinhoferguson 

viewscnt
Articole similare