Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho se luptă cu Bayern Munchen şi Borussia Dortmund pentru un jucător de la PSG

 Mourinho se luptă cu Bayern Munchen şi Borussia Dortmund pentru un jucător de la PSG

Premier League

Comentarii

Conform celor de la Daily Express, Jose Mourinho şi Tottenham discută cu agenţii fotbalistului, trecerea lui Thomas Meunier în Premier League.

Fundaşul dreapta belgian ar urma să ajungă la Tottenham Hotspur din stagiunea viitoare, acolo unde se va bate pentru titularizare, din nou, cu Serge Aurier, fostul său coechipier de la PSG.

Thomas Meunier (28 de ani) joacă la actuala campioană a Franţei idn 2016 când a fost transferat de la Club Brugge. În ciuda înălţimii sale (Meunier are 1.90 m) este un fundaş lateral excelent, foarte ofensiv. Are 13 goluri marcate pentru PSG în trei sezoane şi jumătate, şi 7 goluri pentru naţionala ţării sale.

Cotat la 24 de milioane de euro, Meunier va pleca în calitate de jucător liber de contract de la Paris. Este dorit şi de Manchester United, de Bayern Munchen şi de Borussia Dortmund, gruparea lui Favre fiind cea mai aproape de semnătura belgianului.

Thomas Meunier a mai jucat în cariera sa la Standard Liege, Virton şi Club Brugge. PSG a plătit 6 milioane de euro pentru el în 2016.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare