Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho şi-a dat acordul! Tottenham profită de pauza din Premier League şi îşi pregăteşte următorul sezon

Mourinho şi-a dat acordul! Tottenham profită de pauza din Premier League şi îşi pregăteşte următorul sezon

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a căutat în iarnă un mijlocaş defensiv pentru Tottenham, însă fără nicio reuşită. Soluţia pentru probleme din axul central al lui Spurs era chiar o mai veche cunoştinţă a clubului din Premier League.

În 2017, scouterii lui Tottenham au început să caute un înlocuitor pentru Mousa Dembele, iar pe radarul lor a intrat Geoffrey Kondogbia (27 de ani), care din acel moment a fost monitorizat constat de către departamentul de scouting al finalistei UEFA Champions League din sezonul trecut. 

Mijlocaşul a impresionat în acel sezon la Inter Milano, însă Tottenham nu a făcut nicio ofertă, iar între timp el a ajuns la Valencia, club pentru care joacă şi în acest moment. Cotat în acest moment la 28 de milioane de euro, Kondogbia este unul dintre numele dorite de Mourinho la Spurs, potrivit Sky Sports. 

  • 24 de meciuri a jucat Kondogbia în acest sezon pentru Valencia. A marcat două goluri 
  • 22 de milioane de euro au plătit "liliecii" pentru transferul mijlocaşului de la Inter

Spurs nu este însă singura echipă care îl doreşte pe internaţionaul centrafrican (trei selecţii, un gol). Carlo Ancelotti îl vrea pe mijlocaş la Everton. Kondogbia mai are contract cu Valencia până în 2022. 

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenhamkondogbia 

viewscnt
Articole similare