Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho şi-a distrus două super staruri, după umilinţa cu Brighton. ”De ce joc cu Lukaku? Pentru că asta se întâmplă când joacă alţii”

Mourinho şi-a distrus două super staruri, după umilinţa cu Brighton. ”De ce joc cu Lukaku? Pentru că asta se întâmplă când joacă alţii”
Comentarii

Jose Mourinho a explodat după o nouă înfrângere umilitoare pentru Manchester United. ”Diavolii” au fost învinşi de Brighton, scor 1-0, iar gazdele şi-au asigurat prezenţa şi în sezonul viitor din Premier League. La final, ”The Special One” şi-a distrus doi atacanţi şi a oferit un nou semnal în ceea ce priveşte plecarea lor.

Manchester United a bifat a şaptea înfrângere stagională, 0-1 cu Brighton, iar Jose Mourinho şi-a pus la zid fotbaliştii după prestaţia dezamăgitoare de pe terenul ”pescăruşilor”.

Mă întrebaţi mereu de ce joc numai cu Lukaku în atac. Acum aveţi răspunsul. Când joacă altcineva, se întâmplă fix ce-am păţit şi azi. Nu avem ocazii, nu dăm goluri. Cei care au intrat pe teren nu au fost la un nivel bun şi am suferit mult.

Acum aveţi toate răspunsurile când mă întrebaţi de ce nu joacă A, B sau C mai mult”, a tunat Mourinho.

Vizaţi sunt Martial şi Rashford, atacanţi care nu sunt deloc pe placul lui Mourinho şi care au şanse mari să plece de la United în această vară.

Afla mai multe despre: mourinhobrightonmanchester unitedrashfordmartial 

viewscnt
Articole similare