Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho şi-a găsit echipă şi a stabilit lista de achiziţii. Un GALACTIC de la Real Madrid e primul transfer!

Mourinho şi-a găsit echipă şi a stabilit lista de achiziţii. Un GALACTIC de la Real Madrid e primul transfer!

PSG

Comentarii

Foarte multă lume a anticipat sosirea lui Jose Mourinho la Real Madrid, după ce Florentino Perez l-a demis pe Santiago Solari. Portughezul nu doar că n-a mai ajuns la campioana Europei, dar pare acum aproape sa le fure un jucător important.

Florentino Perez l-a dorit pe Jose Mourinho după demiterea lui Santiago Solari, dar vestiarul echipei madrilene a spus ”nu”. A fost momentul în care preşedintele madrilenilor a ştiut că trebuie să-l aducă înapoi pe Zidane, omul care a controlat ca nimeni altul vestiarul plin de orgolii de pe Concha Espina.

Mourinho n-a suferit însă prea mult: ”Ştiu exact ce vrea, de aceea am refuzat deja 3-4 oferte bune” explica portughezul acum două săptămâni. Spaniolii au aflat că Jose Mourinho n-a mai refuzat-o şi pe cea de-a cincea.

Nu mai e niciun secret că Paris Saint Germain îl vizează de mult pe fostul antrenor de la Chelsea, Real Madrid, Inter şi Manchester United. Dacă până acum când l-a dorit, Mourinho era mai mereu sub contract, PSG are şansa să-l aducă liber, fără să mai plătească vreo sumă de bani unul alt club.

Mourinho, visul Emirului din Qatar care conduce PSG

Cu toate că l-au confirmat pe Thomas Tuchel şi pentru sezonul viitor, şeicii nu vor să rateze ocazia de a-l aduce pe Mourinho, cel despre care se spune că este marele vis al Emirului din Qatar, Tamim bin Hamad Al Thani, cel care conduce cu adevărat PSG.

Mourinho n-a venit la Madrid, iar asta a fost o primă lovitură pentru Florentino Perez. A doua este pe cale să se producă! Tehnicianul portughez şi-ar fi stabilit deja lista de achiziţii într-o discuţie cu Nacer Al-Khelaifi, iar capul de listă este Balonul de Aur, Luka Modric. DiarioGol din Spania scrie că Mourinho a depistat rapid mai toate problemele din lotul echipei pariziene, iar cea mai mare o consideră linia mediană. Poate profita şi de faptul că Modric simte că are nevoie de o nouă provocare. Şi -atenţie- Mourinho este omul care l-a adus pe Luka Modric în Spania, la Real Madrid, după ce a plătit 45 de milioane de euro celor de la Tottenham.

Tripla lovitură pe care o conturează Mourinho se leagă şi de lista plecărilor. Mbappe şi Neymar, scrie aceeaşi sursă, ”fac parte din proiectul lui Mourinho la PSG” astfel că Real Madrid poate să-şi ia gândul de la oricare dintre ei. Informaţia site-ului spaniol trebuie tratată cu rezervele de rigoare, mai ales că în presa spaniolă, informaţiile legate de Jose Mourinho continuă să se scurgă cu repeziciune, chiar şi la 5 ani de la plecarea portughezului de la Madrid.

Afla mai multe despre: real madridmourinhopsg 

viewscnt
Articole similare