Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho şi-a găsit principala ţintă în Premier League. Vrea să îl aducă la Roma pe viitorul star al Franţei!

Mourinho şi-a găsit principala ţintă în Premier League. Vrea să îl aducă la Roma pe viitorul star al Franţei!

Transferuri

Comentarii

Presa italiană şi cea britanică anunţă interesul Romei pentru Allan Saint-Maximin de la Newcastle.

”Poate să devină viitorul star al naţionalei Franţei!” scria la începutul sezonului Mirror despre Allan Saint-Maximin, în prezentarea fotbalistului. Jucătorul pe care Newcastle a plătit 18 milioane de euro pentru a-l transfera de la Nice, ar fi devenit principalul obiectiv al lui Jose Mourinho în perioada de transferuri în vară.

Portughezul care o va prelua pe AS Roma la finele stagiunii este dispus la un efort financiar pentru a-l aduce pe starul cu şapte prezenţe în naţionala ”Cocoşului Galic”.

Allan Saint-Maximin are 23 de ani şi este cotat la 28 de milioane de euro. Este puţin probabil ca Newcastle să renunţe la el pentru o sumă mai mică de 40 de milioane de euro, cred italienii. Fost jucător la Monaco, Bastia şi Hannover, Saint Maximin a crescut de fapt la Saint Etienne, acolo unde se află una dintre cele mai bune academii din Franţa.

În 23 de meciuri disputate în Premier League, Allan Saint-Maximin a marcat trei goluri şi a oferit cinci pase decisive. A lipsit o perioadă de pe gazon din cauza unei accidentări, dar s-a demonstrat a fi unul dintre oamenii importanţi ai ”coţofenelor” în acest sezon. Maximin joacă de regulă în flancul stâng, dar este o soluţie pe oricare dintre flancurile ofensivei.

Afla mai multe despre: jose mourinhoas romaallan saint maximin 

viewscnt
Articole similare