Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho şi-a pregătit marea lovitură! Jucătorul va semna contractul săptămâna viitoare

Mourinho şi-a pregătit marea lovitură! Jucătorul va semna contractul săptămâna viitoare

Serie A

Comentarii

Roma lui Jose Mourinho pregăteşte un nou contract pentru Nicolo Zaniolo, probabil cel mai important jucător al echipei în acest moment.

Nicolo Zaniolo este foarte aproape de a semna un nou contract cu AS Roma, anunţă presa din Italia. Imediat ce italienii vor avea un acord din partea lui Lorenzo Pellegrini, celălalt jucător pe care Roma vrea să-l păstreze cu orice preţ, oficialii clubului vor discuta cu Nicolo Zaniolo noul contract.

Se pare că mijlocaşul italian va avea un contract mult mai bun, de 3.5 milioane de euro pe an. Potrivit presei din Italia, Nicolo Zaniolo va semna un nou acord până în 2026 cu gruparea antrenată de Jose Mourinho.

Zaniolo şi Pellegrini sunt cei mai bine cotaţi fotbalişti din lotul echipei lui Mourinho. Ambii au cote de piaţă de 40 de milioane de euro.

Contractul lui Pellegrini expiră în iunie 2022, în timp ce al lui Zaniolo, în iunie 2024. De aici şi urgenţa romanilor de a încheia prima dată discuţiile cu Pellegrini. Odată ce starurile Romei vor semna noi contracte, Mourinho îşi poate pregăti strategia pentru sezoanele viitoare, anunţă presa din Italia. 

Afla mai multe despre: mourinhozanioloroma 

viewscnt
Articole similare