Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho şi-a stabilit două ţinte de la Real Madrid. Mutările ŞOC puse la cale de portughez

Mourinho şi-a stabilit două ţinte de la Real Madrid. Mutările ŞOC puse la cale de portughez

Real Madrid

Comentarii

Tottenham vrea să transfere doi fotbalişti de la Real Madrid, anunţă Sky Sports.


65 de milioane de euro pune la bătaie Jose Mourinho pentru doi fotbalişti de la Real Madrid. Managerul portughez vrea să o întărească pe Tottenham cu doi dintre băieţii lui Zidane.

Eder Militao şi Luka Modric la Tottenham? Mourinho îi vrea pe amândoi

Luka Modric a mai lucrat cu Mourinho şi va pleca aproape sigur de la Real Madrid în vară. Concurenţa pentru semnătura fostului Balon de Aur este mare, dar Mourinho mizează pe dorinţa jucătorului care vrea să lucreze din nou cu el.

Celălalt nume de pe lista lui Mourinho este Eder Militao, fundaşul transferat de Real Madrid de la Porto.

Portughezul vrea un fundaş de garanţie, iar brazilianul este acum principala ţintă a sa. 40 de milioane de euro oferă Tottenham pentru apărătorul Realului, anunţă Sky Sports.

Gest senzaţional al portughezului, în plină pandemie de coronavirus

Echipat cu mască de protecţie şi mănuşi, experimentatul antrenor portughez a ieşit din casă şi a mers la o organizaţie de caritate din Enfield, o suburbie a Londrei, pentru a le împărţi mâncare bătrânilor care trec printr-o perioadă dificilă, din cauza coronavirusului. 

"Acesta este Jose Mourinho de la Tottenham, astăzi, la @Age_UK_Enfield, ajutând bătrânii cu un apel şi cu bunuri", se arată pe pagina de Twitter a organizaţiei caritabile.

UK Age şi-a propus să strângă 30 de milioane de lire în următoarea perioadă, atunci când ajutorul său va deveni indispensabil pentru zeci de mii de oameni în vârstă. Mourinho a promis că îi va ajuta pentru a atinge cât mai repede această cifră. Vezi VIDEO AICI

Afla mai multe despre: modricmilitaomourinho 

viewscnt
Articole similare