Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho şi o nouă declaraţie savuroasă. Întrebat de ce nu-l odihneşte pe Lukaku, portughezul a avut un mesaj subtil, dar tăios pentru şefi

Mourinho şi o nouă declaraţie savuroasă. Întrebat de ce nu-l odihneşte pe Lukaku, portughezul a avut un mesaj subtil, dar tăios pentru şefi
Comentarii

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a oferit un răspuns în stilul caracteristic, vineri, într-o conferinţă de presă, atunci când a fost întrebat de ce nu îl odihneşte deloc pe atacantul belgian Romelu Lukaku.

 Carismaticul antrenor l-a adus în discuţie pe fostul mijlocaş Michael Carrick, care s-a retras în vară, iar acum face parte din staff-ul său.

"Ei bine, nu cred că Michael Carrick poate să joace atacant", a fost răspunsul plin de savoare al tehnicianului portughez, însă cu un mesaj direct către conducere. Jose Mourinho este nemulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, aceasta fiind, în opinia sa, cauza insucceselor "Diavolilor" din acest sezon.

Manchester United a acumulat 14 puncte în primele nouă etape din Premier League şi ocupă locul al zecelea. Mai mult, United a fost învinsă acasă de Juventus, scor 1-0, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, la finalul unui meci în care Jose Mourinho n-a efectuat nici măcar o schimbare.

Afla mai multe despre: mourinhounitedlukaku 

viewscnt
Articole similare