Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho spune că Man United nu ar trebui să fie în Europa League. "Cred că nu este corect ca o echipă care nu reuşeşte într-o competiţie să pice în alta"

Mourinho spune că Man United nu ar trebui să fie în Europa League. "Cred că nu este corect ca o echipă care nu reuşeşte într-o competiţie să pice în alta"

UEFA Europa League

Comentarii

Mourinho crede că Manchester United nu ar trebui să joace în Europa League.

Motivul pentru care Jose crede că United nu ar trebui să fie în Europa League

Jose spune că Manchester United nu ar trebui să fie în Europa League, pentru că este o echipă de top, care ar trebui să joace la cel mai înalt nivel. Antrenorul lui Tottenham crede că rivalii lor din Premier League, ar fi trebui să rămână în Champions League, dar au avut o grupă grea. 

Mourinho a mai spus şi că echipele care vin din Champions League în Europa League, sunt mai puternice şi vor aduce un plus competiţiei. Dar cu toate acestea portughezul nu consideră că este corect ca o echipă care nu reuşeşte într-o competiţie să pice în alta.

"Echipele care coboară sunt întotdeauna echipe puternice, echipe care în mod normal nu aparţin acelui nivel.

Manchester United este una dintre echipele de top. Grupa a fost foarte dură - Paris St-Germain, Manchester şi Leipzig, foarte greu. Ştiam cu toţii că nu va fi uşor pentru niciunul dintre ei şi ştiam cu toţii că din acea grupă o echipă de top va intra în Europa League.

Când ai opt echipe noi în competiţie şi opt echipe care aparţin unui alt nivel şi intră în Europa League, desigur nivelul competiţiei se va îmbunătăţi.

Calitatea se îmbunătăţeşte, intensitatea se îmbunătăţeşte şi este un lucru bun pentru competiţie. Dar, din punct de vedere sportiv, cred că nu este corect ca o echipă care nu reuşeşte într-o competiţie să pice în alta.", a spus Mourinho.

Afla mai multe despre: mourinho manchester united europa league 

viewscnt
Articole similare