Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho sub presiune la Spurs! După trei înfrângeri consecutive este atacat din toate părţile: "Tottenham, cea mai slabă echipă din Premier League"

Mourinho sub presiune la Spurs! După trei înfrângeri consecutive este atacat din toate părţile: "Tottenham, cea mai slabă echipă din Premier League"
Comentarii

Tottenham nu trece printr-o perioadă bună sub comanda lui Jose Mourinho. Spurs a pierdut trei meciuri consecutive în Premier League.

Un fost mijlocaş al lui Arsenal îl atacă pe Jose

Paul Merson, fost mijlocaş al celor de la Arsenal a vorbit despre echipele din Premier League şi despre complexitatea campionatului. 

Pentru cei de la Sky Sports, Merson a mai declarat şi faptul că Tottenham este una dintre cele mai slabe echipe din Premier League şi că acest lucru este din cauza lui Jose Mourinho.

"Tottenham este cea mai slabă echipă din Premier League pe care o poate urmări cineva în acest moment.

"Am văzut cu toţii echipe jucând aşa, desigur, dar nu cu calitatea echipei pe care o au Spurs. Am fost atât de dezamăgit de Spurs. Nu mi-a venit să cred ce urmăresc.

"Chiar şi West Brom merge şi are o probă. Newcastle a mers la Everton şi a avut o probă. Este doar speranţa fotbalului. Sper că vor înscrie mai întâi şi apoi vor avea pentru ce să joace.", a declarat Merson, pentru Sky Sports.

Mourinho sub presiune la Spurs, după trei înfrângeri consecutive

Josea Morinho este sub presiune la Spurs. Antrenorul portughez are trei înfrângeri consecutive în Premier League, lucru pe care Tottenham nu l-a mai făcut din 2012.

Tottenham este pe locul 9 în Anglia şi are 33 de puncte în 21 de etape. Ultimele trei partide au fost pierdute în faţa lui Liverpool, Brighton şi Chelsea.

Potrivit presei engleze, Mourinho ar putea să fie dat afară în cazul în care echipa nu va juca mai bine şi nu va face rezultatele dorite de conducerea lui Tottenham.

Primul pe lista favoriţilor care ar putea să îi ia locul lui Jose, este managerul celor de la Leicester, Brendan Rodgers.

În urma acuzaţiilor, Jose Mourinho a răspuns înapoi şi a spus a afirmat că anul acesta este cel în care Spurs va câştiga primul trofeu, lucru pe care gruparea londoneză nu l-a mai reuşit din 2008.

"Mă presez pe mine în fiecare zi. Nu am nevoie de alţii pentru a pune presiune pe mine.

"Deci din 2012 fără trei înfrângeri la rând? Dar de când fără titlu? Poate pot da unul", a declarat Mourinho.

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare