Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, un nou atac la adresa jurnaliştilor: ”Sunteţi obsedaţi de mine şi sunteţi nişte mincinoşi compulsivi”

Mourinho, un nou atac la adresa jurnaliştilor: ”Sunteţi obsedaţi de mine şi sunteţi nişte mincinoşi compulsivi”

Manchester United

Comentarii

Jose Mourinho s-a enervat din nou. Antrenorul portughez a reacţionat în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Watford, după acuzele care vizau forma excelentă a lui Marcus Rashford la echipa naţională, comparativ cu cea de la Manchester United.

Mourinho a scos imediat un bileţel cu statistica meciurilor jucate de Rashford, după ce un jurnalist britanic i-a transmis lui Mourinho că îl neglijează pe atacantul englez: ”Rashford nu este Solanke, nu este Loftus Cheek, nu este Calvert Lewin. Este un jucător de la Manchester United, care a jucat un număr mare de meciuiri la nivel înalt în toate competiţiile posibile” şi-a început Mourinho tirada.

”În sezonul 2016/2017, Marcus a jucat 32 de meciuri în Premier League, 11 meciuri în Europa League, 3 meciuri în FA Cup şi 6 meciuri în Cupa Ligii, inclusiv finala. În total a bifat 53 de partide, iar dacă vreţi să vorbim de minute, a jucat 3.068 de minute. Daca vreţi să vorbim de 90 de minute, a jucat 34.2 partide de 90 de minute în sezonul 2016/2017/ Un an mai târziu, Marcus a jucat 35 de meciuri în Premier League, 8 meciuri în Champions League, 5 meciuri în FA Cup, 3 meciuri în Cupa Ligii şi Supercupa Europei. Adica a jucat 52 de partide cu un total de 2.676 minute, iar 90 de minute a jucat în 29.7 meciuri.  Cu mine antrenor, în primii doi ani, Marcus Rashford a jucat 5774 de minute ăn 105 meciuri, dintre care 63 le-a jucat câte 90 de minute!” a tunat Mourinho.

 

 

Apoi s-a legat de presă acuzându-i pe jurnaliştii britanici că au dezvoltat o adevărată obsesie la adresa lui: ”Rashford e un băiat bun, bine crescut, un fotbalist foarte bun, iar el ştie ce a făcut Manchester United pentru el. A crescut aici, apoi a primit ajutorul lui Van Gaal, apoi pe al meu, un nou contract la club, număr nou pe tricou. Nu a jucat în meciurile în care a fost accidentat, incert sau suspendat. Mă aştept ca atunci când va juca şi o va face prost să-l atacaţi, pentru că sunteţi obsedaţi de mine şi sunteţi nişte mincinoşi compulsivi!” a încheiat Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: jose mourinhopremier leaguerashfordmanchester united 

viewscnt
Articole similare