Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho vrea întăriri la AS Roma. De la Real Madrid şi din Bundesliga! Ce fotbalişti doreşte "Specialul"

Mourinho vrea întăriri la AS Roma. De la Real Madrid şi din Bundesliga! Ce fotbalişti doreşte "Specialul"

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho (57 de ani) a dat de probleme la AS Roma, cu care are o serie de rezultate proaste, şi caută soluţii pentru întărirea echipei. "Specialul" a pus ochii pe un fotbalist de la Real Madrid şi pe unul din Bundesliga, pe care îi vrea pe Olimpico.

Mourinho vrea întăriri la AS Roma. De la Real Madrid şi din Bundesliga!

Potrivit Corriere dello Sport, sursă citată de RMC Sport, Jose Mourinho îşi doreşte întăriri pentru echipa sa, după seria de rezultate proaste înregistrate în ultimul timp. AS Roma a luat un singur punct în dubla cu Bodo/Glimt din Conference League şi nici în Serie A nu a mers foarte bine, după un start bun.

Ca atare, Mourinho are nevoie de sânge proaspăt în lot pentru a "resuscita" echipa. Sursa citată scrie că "Specialul" îl vrea Lucas Vazquez de la Real Madrid, dar şi pe Denis Zakaria (24 de ani), de la Borussia Moenchengladbach. Zakaria poate ajunge gratis de la Gladbach la Roma, având în vedere că-i expriă contractul în vara lui 2022.

Jose Mourinho a preluat-o pe AS Roma în vara lui 2021 şi a semnat până în 2024.

După 11 etape scurse din sezonul de Serie A, AS Roma e pe locul patru cu 19 puncte, dar are doar două victorii obţinute în ultimele cinci meciuri, în care a mai înregistrat un egal şi a pierdut o dată. Momentan, echipa din "Cetatea Eternă" e pe loc de Liga Campionilor. În schimb, pe plan european, în Conference League, AS Roma a fost umilită de Bodo\Glimt în tur, 1-6, iar în retur a obţinut doar un 2-2. În grupa C din Conference League, AS Roma ocuppă locul doi, cu şapte puncte.

Afla mai multe despre: jose mourinhozakarialucas vazqueztransferurias roma 

viewscnt
Articole similare