Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mrzljak, sincer şi tranşant la finalul derby-ului cu FCSB: ”Întreruperea meciului ne-a ajutat. Cred că meritam cele trei puncte!”

Mrzljak, sincer şi tranşant la finalul derby-ului cu FCSB: ”Întreruperea meciului ne-a ajutat. Cred că meritam cele trei puncte!”
Comentarii

Mijlocaşul dinamovist Filip Mrzljak, aflat la primul derbi, a declarat, sâmbătă, că echipa lui ar fi meritat să câştige derbiul cu FCSB. El a spus că întreruperea jocului pentru incidente a avantajat formaţia "alb-roşie".

"Cred că am avut ocazii mai bune, cred că am avut ocazii mai concrete. Meciul a fost foarte frumos din primul minut şi emoţionant, nu mă aşteptam la aşa ceva. Eşti un alt fel de jucător când ai aşa fani, e foarte frumos. Cred că data viitoare o să joc şi mai bine şi eu şi echipa. Zece minute am avut noi posesia, zece minute au avut ei şi aşa cred că a fost un meci frumos pentru fani. Cred că meritam trei puncte astăzi, sunt fotbalist, vreau să câştig de fiecare dată . Cred că a fost meci frumos pentru fani. Arbitrul trebuie să respecte regulile, e decizia lui (n.r. - de a întrerupe emciul). Cred că nu a greşit cu nimic, e bine ca a continuat meciul. Cred că ne-a ajutat întreruperea, am ieşit apoi de la vestiare, am preluat iniaţiativa şi am jucat mai bine. Păcat că s-a terminat repriza. Cred că a venit bine oprirea meciului, înainte FCSB avea iniţiativa", a declarat Mrzljak.

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor.

Afla mai multe despre: mrzljak 

viewscnt
Articole similare