Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Muguruza, meci infernal împotriva Veronikăi Kudermetova. De cât timp a avut nevoie iberica pentru a câştiga

Muguruza, meci infernal împotriva Veronikăi Kudermetova. De cât timp a avut nevoie iberica pentru a câştiga

Tenis

Comentarii

Garbine Muguruza, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 9, a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-4, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 39 WTA, venită din calificări, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Dubai.

Muguruza s-a impus după un meci care a durat două ore şi 25 de minute.

În sferturi, spaniola va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 52 WTA, de asemenea venită din calificări, care a eliminat-o în optimi pe Marketa Vondrousova din Cehia, locul 17 WTA, scor 4-6, 6-4, 6-1, după un meci de două ore şi patru minute.

Muguruza este pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, pe care o poate întâlni în semifinale.

Tot miercuri, Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a întrecut-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 38 WTA, venită din calificări, într-o partidă de 67 de minute.

În sferturi, Ploskova, acceptată direct în optimi, va evolua cu învingătoarea dintre Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, şi Katerina Siniakova din Cehia, locul 58 WTA, venită din calficări.

Simona Halep va juca, tot miercuri, în optimi, fază în care este de asemenea acceptată direct, cu sportiva tunisiană Ons Jabeur, locul 45 WTA, beneficiară a unui wild card. Meciul va avea loc după întâlnirea Ribakina - Siniakova, care va începe în scurt timp.

Afla mai multe despre: muguruzadubaitenis 

viewscnt
Articole similare