Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Multă lume a dat cu noroi în noi, că suntem retrogradaţi”. Dan Nistor a răbufnit după prima victorie a lui U Cluj: ”Una foarte meritată”

”Multă lume a dat cu noroi în noi, că suntem retrogradaţi”. Dan Nistor a răbufnit după prima victorie a lui U Cluj: ”Una foarte meritată”

U Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la U Cluj, Dan Nistor (35 de ani), a tras concluziile după victoria împotriva celor de la U Craiova 1948.

U Cluj a învins-o, în deplasare, pe U Craiova 1948, scor 4-3, în meciul de debut al etapei a treia din Superligă.

Trei jucători au reuşit dubla: Chiţu, Nistor şi Chipciu. Sidibe, de la Craiova, a marcat şi el un gol.

”Multă lume a dat cu noroi pe noi, că suntem retrogradaţi”. Dan Nistor a răbufnit după prima victorie a lui U Cluj: ”Una foarte meritată”

La finalul meciului, unul dintre jucătorii care au reuşit ”duble”, Dan Nistor, a reacţionat şi a dorit să adreseze câteva cuvinte celor care o criticau pe U Cluj.

De asemenea, mijlocaşul în vârstă de 35 de ani îşi doreşte ca formaţia sa să joace pe Cluj Arena cât mai repede şi este convins că U Cluj poate arăta şi mai bne în acest sezon.

”Multă lume a dat cu noroi pe noi, că suntem retrogradaţi, dar prefer să nu le răspund că sunt băiat de la ţară şi părinţii mi-au dat cei şapte ani de acasă.

Ne bucurăm pentru această victorie, una foarte meritată. Sunt convins că pe viitor echipa asta va arăta foarte bine. Să marchezi patru goluri în deplasare, pe un teren greu, cum este aici, cu un adversar puternic, arată că ai valoare.

Ne lipseşte foarte mult terenul propriu, ştiţi că este acel mare concert acolo (n.r. Untold), şi practic jucăm în deplasare primele cinci meciuri.

Ne bucurăm azi şi de mâine ne gândim la meciul cu Dinamo. O echipă bună cu un antrenor foarte bun. Ceea ce a făcut el (n.r. Ovidiu Burcă) din acei jucători este incredibil”, a declarat Nistor, după meci.

În următoarea etapă, U Cluj va juca în compania celor de la Dinamo, sâmbătă, 5 august.

Afla mai multe despre: u clujdan nistorsuperliga 

viewscnt
Articole similare