Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu a rămas afectat după ultima experienţă la Dinamo! ”A fost trist!” Dezvăluirile fostului antrenor din Ştefan cel Mare

Mulţescu a rămas afectat după ultima experienţă la Dinamo! ”A fost trist!” Dezvăluirile fostului antrenor din Ştefan cel Mare
Comentarii

Gheorghe Mulţescu a vorbit despre situaţia dificilă în care se află Dinamo.

Antrenorul român nu ar mai lua în calcul o potenţială revenire în Ştefan cel Mare, după ultima experienţă avută. El le-a transmis jucătorilor neplătiţi, care au intrat în grevă, să se antreneze în continuare.

Gigi Mulţescu a spus că a fost foarte afectat de ultimul mandat pe banca lui Dinamo şi nu ar vrea să se mai întoarcă vreodată. De asememnea, el nu a dorit să comenteze despre intrarea clubului în insolvenţă şi despre posibilă venirea a lui Iuliu Mureşan la cârma echipei din Ştefan cel Mare. 

”E un subiect sensibil şi nu aş vrea să abordez eu acest subiect, nici nu am eu prea multe informaţii. Nu comentez nici venirea lui Iuliu Mureşan, pentru că nu cred că eu deţin datele problemei. Domnul Mureşan este un om cu experienţă, dacă o va pune în slujba clubului Dinamo va fi bine.

Sunt situaţii şi situaţii. Am prins şi eu la Mediaş un fel de reorganizare. Le-am spus (n.r. jucătorilor) un singur lucru: «Dacă nu ne pregătim, ce câştigăm?». Sunt de partea lor total, numai că trebuie să li se explice că dacă nu fac pregătirea ei se degradează ca jucători. Banii pe care nu i-ai luat acum, îi poţi lua mai târziu. Meciurile pe care le vei pierde, nu le mai poţi juca”, a declarat Mulţescu pt ProSport. 

Când a fost întrebat dacă s-ar întoarce la club, în cazul în care Duşan Uhnir nu va mai reveni în ţară, antrenorul român a fost foarte clar. 

Ultima experienţă a fost tristă şi chiar m-a afectat foarte tare!

”Nu, nu! Ultima experienţă a fost tristă şi chiar m-a afectat foarte tare, mai ales că luasem echipa într-un moment foarte greu. Un merit a avut George Neagu, preparatorul fizic. A pus echipa pe picioare. Ce am trăit, nu vreau să mai trăiesc. M-a afectat foarte tare. Am făcut sacrificii de toate felurile, şi materiale. Am fost păcălit, dar asta e altă treabă. Bineînţeles că m-am simţit jignit, nu meritam tratamentul acela”, a mai spus Gigi Mulţescu.

Afla mai multe despre: mulţescu-dinamo-liga 1 

viewscnt
Articole similare