Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu, antrenorul momentului în Liga 1: "Am pregătit jocul foarte bine şi mi-a ieşit!". Ce a spus despre meciul cu FCSB

Mulţescu, antrenorul momentului în Liga 1: "Am pregătit jocul foarte bine şi mi-a ieşit!". Ce a spus despre meciul cu FCSB

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Gheorghe Mulţescu, s-a declarat foarte mulţumit de evoluţia formaţiei sale, care a învins CSM Poli Iaşi, scor 3-0, şi a ajuns la trei victorii consecutive.

"Sunt mulţumit, ţinând că ultimele două victorii au fost împotriva a două echipe foarte tehnice. Eu am pregătit tactic foarte bine meciul, mă interesa să închid spaţiile jucătorilor tehnici şi am reuşit", a declarat Mulţescu, la Telekom Sport.

În runda următoare, Astra are şansa de a-şi consolida locul patru, dacă învinge Viitorul, dar Mulţescu spune că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate la Ovidiu.

"O să fie un meci foarte greu pentru noi. Viitorul e o echipă disciplinată, foarte bună. Va fi foarte greu, dar ne ducem cu speranţe acolo. Un meci nul chiar este foarte. Mergem să jucăm bine şi să luăm un punct sau trei", a mai spus Mulţescu.

Gigi Mulţescu s-a referit şi la jocul cu FCSB, chiar dacă partida respectivă va avea loc în ultima etapă a play-off-ului.

"Suntem în aceeaşi situaţie cu Craiova, doar că ei pot să profite şi să urce pe locul doi, dacă una dintre cele două echipe se încurcă. E o poziţie onorantă să joci un meci care prezintă", a încheiat Mulţescu.

Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a VII-a a play-off-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: multescuastrafcsb 

viewscnt
Articole similare