Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu anunţă schimbări majore în lotul Astrei, după înfrângerea severă cu FCSB. ”Trebuie făcută o reconstrucţie”

Mulţescu anunţă schimbări majore în lotul Astrei, după înfrângerea severă cu FCSB. ”Trebuie făcută o reconstrucţie”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra nu a reuşit să câştige niciun meci în turul play-off-ului de campionat, iar eveloţiile jucătorilor pregătiţi de Gigi Mulţescu sunt departe de aşteptările conducerii. La capătul partidei cu FCSB, 0-3, antrenorul giurgiuvenilor a anunţat schimbări majore în lot.

”Păi dacă la un meci cu Steaua nu reuşeşti să te concentrezi să joci, să te autodepăşeşti. Noi deci dacă ne autodepăşeam, reuşeam să ne apropiem de nivelul stelei. Dacă ne autodepăşeam. Dar dacă noi am fost... unii dintre jucători, la un nivel foarte scăzut..., iar Steaua numai dacă îşi respectă blazonul, fără să se chinuie foarte mult, era superioară. Iar astăzi a prins şi o formă bună, cred că au făcut foarte puţine greşeli, au pasat foarte bine”, a spus Gheorghe Mulţescu.

Antrenorul echipei din Giurgiu a ţinut să evidenţieze faptul că din vară vor avea loc schimbări importante la echipă. ”Trebuie făcută o reconstrucţie. E clar că sunt foarte mulţi jucători care... nu mai discutăm acuma, că asta va fi în vară”, a încheiat Mulţescu.

Afla mai multe despre: astraliga 1fcsbmultescu,  

viewscnt
Articole similare