Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu debutează la Astra în meciul cu Dinamo: ”Suntem pregătiţi!” Ce spune despre Denis Alibec

Mulţescu debutează la Astra în meciul cu Dinamo: ”Suntem pregătiţi!” Ce spune despre Denis Alibec

Astra Giurgiu

Comentarii

Gigi Mulţescu spune că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru derby-ul cu Dinamo, dar şi pentru întâlnirile care urmează. Noul antrenor al Astrei susţine că a pus echipa la punct în pauza provocată de meciurile echipei naţionale.

Gigi Mulţescu debutează pe banca Astrei, în acest sezon, chiar contra lui Dinamo, echipa la care a crescut. Antrenorul în vârstă de 66 de ani susţine că pauza aceasta i-a prins foarte bine, deoarece a reuşit să pună echipa la punct, atât ca pregătire fizică, dar şi ca tactică:

”Am avut patru zile cu două antrenamente, săptămâna trecută. Săptămâna asta am făcut antrenament în fiecare zi, numai că altă dinamică. Faţă de perioada trecută, mult mai bine. (n.r. întrebat dacă jucătorii sunt pregătiţi pentru meciul cu Dinamo) Acum da, sunt pregătiţi, au nevoie şi ei de o victorie pentru ca să poată să abordeze cu un moral mai bun celelalte meciuri, pentru că pentru noi începe un mini-play-off. Avem Dinamo, avem cu Craiova, cu Viitorul, CFR, dar sunt obişnuiţi, că şi data trecută primele trei meciuri am avut cu CFR, Craiova, Steaua. Nu reneg perioada de la Dinamo, dimpotrivă, o respect, acolo m-am lansat în fotbalul mare, acolo am făcut performanţă”, a declarat Gigi Mulţescu.

Antrenorul Astrei speră că Denis Alibec va reuşi să fie decisiv cu Dinamo: ”Nu a trebuit să îl caut mult, era la club, aici. L-am găsit dornic să revină, la fiecare antrenament l-am văzut concentrat, dornic să revină acolo unde a fost. A muncit exemplar, i-a fost greu, l-am îmbărbătat şi am văzut că a crescut foarte mult”, a mai spus Mulţescu.

Dinamo - Astra se joacă vineri, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor fi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: gigi multescuastraliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare