Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu despre posibilitatea ca Astra să devină lider după meciul cu Mediaş: ”Ştii cum e...calule, mănânci ovăz?”

Mulţescu despre posibilitatea ca Astra să devină lider după meciul cu Mediaş: ”Ştii cum e...calule, mănânci ovăz?”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu joacă luni, de la ora 21:00, în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş pe teren propriu. Înaintea acestui duel, antrenorul Gheorghe Mulţescu şi atacantul Azdren Llulaku au vorbit cu presa.

Pentru Llulaku, meciul cu Gaz Metan are o însemnătate specială. Atacantul născut la Istok a evoluat la Mediaş între 2012 şi 2016 şi a marcat în total 33 de goluri pentru formaţia ardeleană: ”Am jucat acolo cinci ani. Gaz Metan este un club care mi-a oferit multe şi voi fi mereu recunoscător pentru asta. Când intru în teren trebuie să fie însă un meci ca oricare altul şi important este să câştigăm trei puncte” spune atacantul în vârstă de 30 de ani, care recunoaşte însă că nu va celebra un eventual gol marcat în poarta medieşenilor: ”Respect foarte mult acest club şi nu o să mă bucur. Sper să înscriu, dar nu mă voi bucura” a mai adăugat acesta.

Antrenorul Gheorghe Mulţescu, aflat la cel de-al doilea meci pe banca tehnică a giurgiuvenilor a explicat: ”Ne aşteaptă un meci greu, disputat, echilibrat, cu două echipe pe val” avertizează experimentatul tehnician al Astrei.

Acesta nu respinge ideea ca Astra să devină lider după această rundă: ”Acuma, ştii cum e...calule, mănânci ovăz? Frumos, dar mai e mult de mâncat ovăz” glumeşte Mulţescu.

Mulţescu: ”Alibec e altul. S-a deschis sacul cu goluri acum”

Tehnicianul care l-a înlocuit pe Marius Măldărăşanu a comentat şi situaţia atacantului Denis Alibec: ”De când am venit am simţit că el îşi doreşte să evolueze ca fotbalist. A căpătat încredere, s-a deschis sacul cu goluri acum. Este mai deschis, ceea ce este foarte important. Şi la antrenament se vede, e altceva. Dar e abia începutul, confirmarea e mai grea” a încheiat tehnicianul Astrei. 

Afla mai multe despre: gheorghe mulţescudenis alibecastraazdren llulaku 

viewscnt
Articole similare