Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu, dezvăluiri din vestiarul Astrei! Reacţia lui Abang după ce a fost acuzat că a FURAT de la colegi

Mulţescu, dezvăluiri din vestiarul Astrei! Reacţia lui Abang după ce a fost acuzat că a FURAT de la colegi

Astra Giurgiu

Comentarii

Gheorghe Mulţescu a vorbit despre scandalul declanşat cu doar câteva zile înainte de ultima rundă a play-off-ului, ce îl are în prim-plan pe camerunezul Anatole Abang. Conform Gazetei Sporturilor, atacantul este bănuit de colegi că le-ar fi furat bani din vestiar, dar şi că le-a copiat datele cardurilor pentru a face comenzi online de mii de euro, însă acesta neagă vehement acuzaţiile.

Mulţescu spune că aşteaptă ca poliţia să-şi facă treabă în acest caz şi că în discuţiile purtate cu Abang acesta s-a apărat spunând că a fost înscenat. Tehncianul spune că nu l-a exclus din lot pe Abang şi că nu îi poate îngrădi acestuia dreptul la muncă atât timp cât ancheta e încă în desfăşurare.

"Organele abilitate trebuie să investigheze acest caz! El spune că nu a făcut, că e o înscenare. Da (n.r. poliţia a intrat pe fir), este o anchetă. Totul s-a întâmplat în vestiarul echipei a doua. Este în lot, bineînţeles, e dreptul lui la muncă", a declarat Mulţescu.

Astra o întâlneşte pe FCSB, duminică, de la 20:45, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Meciul e în direct pe Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: abangmultescuastrafurt 

viewscnt
Articole similare