Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu îl atenţionează pe succesorul său de la Dinamo: ”Se ratează ocazii clare”. Unde se chinuie cel mai rău ”câinii”

Mulţescu îl atenţionează pe succesorul său de la Dinamo: ”Se ratează ocazii clare”. Unde se chinuie cel mai rău ”câinii”

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu şi-a dat demisia de la conducerea lui Dinamo şi a fost înlocuit prompt cu Dusan Uhrin Jr., antrenor ce a mai trecut prin Ştefan cel Mare. După plecare, tehnicianul de 69 de ani l-a avertizat pe înlocuitorul său în legătură cu problema majoră a ”câinilor”.

Gigi Mulţescu a tras un semnal de alarmă la Dinamo înaintea partidei cu UTA. ”Roş-albii” se luptă pentru a se salva de la retrogradare, iar fostul tehnician al echipei a explicat care a fost marea problemă a ”câinilor” în sezonul actual.

Avertismentul lui Mulţescu pentru succesorul său de la Dinamo

Mulţescu a dezvăluit că atacul lui Dinamo a suferit în acest sezon, niciun jucător ofensiv având impactul dorit. Astfel, numărul redus de goluri marcate de formaţia din Ştefan cel Mare a fost principala îngrijorare a conducerii ”câinilor”, iar transferurile făcute de aceasta pentru a remedia problema au lăsat de dorit.

”E clar că în compartimentul ofensiv (n.r. sunt cele mai mari probleme), dacă n-am reuşit să înscriem în ultimele două meciuri. Pentru că apărarea, totuşi, s-a mai reglat. În atac se ratează ocazii clare. Este un pasaj dintr-o poezie frumoasă: «E unul care cântă mai dulce decât mine? Cu-atât mai bine ţării, şi lui cu-atât mai bine». Aş mai adăuga şi: «Lui Dinamo cu-atât mai bine».

Eu sunt convins că viitorul este unul mai bun. Eu cred (n.r. că se va salva de la retrogradare). E un pas înainte că au câştigat un punct şi din aproape în aproape… să mai revină câţiva jucători, care au fost accidentaţi, iar lucrurile se vor mai aşeza.

Echipa are un avantaj. Noi am prins perioada cu întreruperea pentru echipa naţională şi atunci am pus la punct pregătirea fizică. Are fondul pe care poate să construiască”, a declarat Gigi Mulţescu, pentru ProSport.

Dinamo va pimi vizita lui UTA marţi, pentru a disputa a doua etapă a play-out-ului. ”Câinii” au reuşit să acumuleze un punct în primul meci, după 0-0, în faţa Astrei.

VIDEO | Rezumat FCSB - FC Botoşani 2-1

Afla mai multe despre: gigi mulţescudinamo bucureştidusan uhrin jr.dinamo gaz metan 

viewscnt
Articole similare