Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu îşi acuză jucătorii: ”Nimeni nu a înţeles ce a făcut Erico. Iar Cestor mi-a zis că-l doare piciorul înainte de joc cu o oră. Ciudăţenii...”

Mulţescu îşi acuză jucătorii: ”Nimeni nu a înţeles ce a făcut Erico. Iar Cestor mi-a zis că-l doare piciorul înainte de joc cu o oră. Ciudăţenii...”

Astra Giurgiu

Comentarii

FC Viitorul a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică mai mult de o repriză.

În minutul 34, de la Astra a fost eliminat Erico Da Silva, după ce a primit al doilea cartonaş galben, o eliminare pe care antrenorul Gheorghe Mulţescu şi-a explicat-o cu greu. Golul victoriei constănţene a fost marcat de Tudor Băluţă, în minutul 90+2, după ce echipa sa nu a returnat o minge Astrei.

Tehnicianul Viitorului, Gheorghe Hagi a fost eliminat şi trimis în tribune după golul victoriei, în urma unui conflict cu secundul Astrei, Yuksel Yesilova.

La finalul partidei, antrenorul Astrei, Gheorghe Mulţescu a declarat:

”E clar că deranjăm, e clar că ajunşi acolo sus suntem luaţi în vizor. Nu puteam să evităm acest lucru.

Eu i-am spus lui Gică Hagi că nu e corect ce s-a întâmplat, iar Gică a spus că nu el le-a cerut băieţilor săi să nu dea mingea. Eu spun că nu puteau să nu te asculte dacă...dar mă rog eu respect cuvântul lui şi îl respect pe Gică.

În mod normal, meciul se ducea spre un rezultat de egalitate. Lui Erico i-am reproşat si eu în cabină eliminarea, dar ce să...mai mult decât atât, e evident pentru toată lumea că nimeni nu a înţeles de ce a făcut asta un jucător cu experienţă, care hai mai faci încă unu că te ia jocul, dar să mai faci încă 2-3...e de neînţeles.

Mike Cestor s-a simţit rău. A zis că-l doare piciorul înainte de joc cu o oră două, nu ştiu de când şi cum, aia e o altă enigmă. A trebuit să schimbăm în ultima secundă cum ar veni să jucăm cu Crişan care nu a jucat deloc rău, dar nu are forţa şi valoarea lui Mike Cestor. Sunt ciudăţenii care nu ştiu cum o să le explicăm. O să vedem” a încheiat Mulţescu, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gheorghe mulţescuastra giurgiuviitorul constanţaerico da silvamike cestor 

viewscnt
Articole similare