Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu nu a părut foarte afectat la finalul partidei cu FCSB, 0-3. ”Ei au trei echipe: una pe teren, un pe margine şi alta în tribune”

Mulţescu nu a părut foarte afectat la finalul partidei cu FCSB, 0-3. ”Ei au trei echipe: una pe teren, un pe margine şi alta în tribune”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a pierdut partida de pe teren propriu cu FCSB, scor 0-3, dar la finalul meciului, antrenorul giurgiuvenilor nu a părut foarte afectat de rezultatul de pe tabelă. Acesta a recunoscut în mod fairplay supremaţia echipei ”roş-albastre”.

”Ce am văzut eu, nu ştiu dacă ai văzut şi tu la fel. Prima fază a fost offside şi penalty, eu zic că n-au fost circumstanţe de penalty pentru că e prea uşor, nu e baschet. Atingere uşoară şi să cazi imediat şi după ce a mai făcut un pas...”, a comentat Gheorghe Mulţescu faza penalty-ului, care a dus la deschiderea scorului în partida Astra - FCSB.

”E clar că dacă intram 0-0 la pauză era altceva. Diferenţă de valoare oricum. Noi trebuia să ne autodepăşim ca să ajungem Steaua la un nivel normal, dar Steaua a jucat mult mai bine decât până acum. Poate şi datorită faptului că n-am reuşit să ne ridicăm sau să le punem rezistenţă. Le-am mai dat şi cadouri, am ratat tot ce se putea rata. Sunt seri de astea în care ratezi tot şi le mai dai şi cadouri..., e clar că lucrurile nu stau bine.

Am încercat în final. Ultimele 20 de minute eu zic că am condus jocul, am avut acţiuni multe, am zis să respectăm jocul, să jucăm ofensiv, să participăm şi noi la spectacol şi puteam să înscriem două goluri. 

Un meci care se termina 2-3, după ce s-a jucat în ultimele 20 de minute nu mira pe nimeni, dar una pesta alta nu asta a fost diferenţă în favoarea Stelei. Echipă mai bună, echipă cu valori, puternică, are trei echipe: una pe teren, una pe margine şi alta în tribună”, a mai spus antrenorul Astrei Giurgiu.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe prima poziţie în clasamentul Ligii I, cu 41 de puncte.

Afla mai multe despre: astrafcsbliga 1,  

viewscnt
Articole similare