Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu, pus în gardă de victoria la scor a Craiovei: ”Şi pe Barcelona o cunoaşte toată lumea, dar nimeni n-o opreşte”

Mulţescu, pus în gardă de victoria la scor a Craiovei: ”Şi pe Barcelona o cunoaşte toată lumea, dar nimeni n-o opreşte”

Astra Giurgiu

Comentarii

Gigi Mulţescu a pus bazele revenirii în top a echipei din Craiova, iar acum va trebui să-şi înfrunte o parte dintre foştii elevi. Tehnicianul Astrei se teme de confruntarea cu Ştiinţa, mai ales după ce oltenii au defilat în faţa Botoşaniului, în Cupa României.

Îi cunoaşte la perfecţie, dar se teme de ei. Mulţescu e îngrijorat de faptul că Universitatea a regăsit drumul către gol chiar înainte de meciul cu Astra, dar va încerca să-şi încurce fosta echipă.

Întâlnim una dintre cele mai în formă echipe din campionat. Craiova a marcat nouă goluri în două meciuri. Şi-au găsit pofta de gol chiar înainte de meciul cu noi.

Sunt jucători valoroşi şi e foarte greu să-i blochezi. Şi pe Barcelona o cunoaşte toată lumea, dar nimeni n-o opreşte. Nu mă surprinde că acum joacă într-un sistem cu trei fundaşi centrali. E un sistem care prinde din ce în ce mai mult, pentru că e o densitate mai mare în zona centrală.

De la echipa mea aştept mai multă concentrare şi responsabilitate la fiecare minge. Trebuie să fie conştienţi că orice balon pierdut se poate transforma în gol primit”, a spus Gigi Mulţescu.

Afla mai multe despre: multescucraiovaastra,  

viewscnt
Articole similare