Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu, răvăşit după meciul cu U Cluj: "Credeam că am trăit tot!" Ce i-a făcut lui Vali Gheorghe pentru eroarea din final: "Toată lumea îl certa"

Mulţescu, răvăşit după meciul cu U Cluj: "Credeam că am trăit tot!" Ce i-a făcut lui Vali Gheorghe pentru eroarea din final: "Toată lumea îl certa"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Gigi Mulţescu (66 de ani), a mărturisit că a trăit cu sufletul la gură meciul cu divizionara secundă U Cluj, câştigat de formaţia sa cu scorul de 4-3, după 120 de minute de joc, deşi adversarii au condus cu 3-0 în minutul 8.

"Credeam că am trăit tot, dar văd că nu. De aia şi continui, că mai e mult de trăit şi de văzut. Multe au fost în meciul ăsta, cred că a fost un meci cât toată Cupa. A fost o luptă contracronometru pentru a remonta. Am avut luciditate, le-am cerut răbdare, pentru că avantajul nostru, dacă putem să îl numim avantaj, că am primit repede golurile şi am avut timp să recuperăm. Am avut răbdare, am pasat, am căutat breşe. Una peste alta, s-a văzut ce a fost... Am reuşit zic eu just, pentru că am dominat aproape tot meciul, în afară de cele opt minute.

M-am simţit destul de rău (n.r. - la 0-3 în minutul opt). Dintr-o dată a trebuit să mă gândesc repede ce e de făcut. Am încercat să rămân lucid şi să fiu atent la ce se întâmplă. Cred că am reuşit să avem un echilibru, să ne păstrăm echilibrul, să transmit echipei un echilibru. Le-am cerut să nu vândă repede mingea, să nu o piardem, pentru că ei ne aşteptau să jucăm în mijlocul terenului şi acolo veneau foarte agresiv. Asta e o situaţie aparte, cu agresivitatea asta. Ce am întâlnit... Am depăşit orice limită. Mi-au venit multe în cap, mi-a venit şi Kosovo. Păi ce a fost astăzi... La un pas să se rupă picioarele. Nu am reproşat arbitrului decât acest lucru, că a lăsat jocul foarte dur. Dincolo de limitele regulamentului. Trebuie să apărăm copiii ăştia, nu se poate în halul ăsta", a spus Gigi Mulţescu, la Telekom Sport.

Experimentatul antrenor s-a referit şi la faza incredibilă din finalul partidei de pe Cluj Arena, atunci când Valentin Gheorghe a vrut neapărat să înscrie şi a împins mingea în plasă de pe linia porţii, deşi balonul trimis de Laurenţiu Buş se ducea în poartă, iar el se afla în ofsaid. Faza o poţi vedea AICI.

"La final a pus cireaşa pe tort. A făcut o fază cu care îl vedem pe CNN. Probabil a vrut să devină celebru şi nu a găsit altceva decât modul ăsta. L-am felicit, bravo, băi, eşti vedetă, eşti pe CNN! Ce puteam să îi mai spun atunci. Toată lumea îl certa, eu... L-am felicitat aşa, mai mult ironic. Vă daţi seama ce a fost în inima mea. Mai era un minut, se mai juca... 11 metri. Ce amendă? Era o pedeapsă incomensurabilă (n.r. - dacă U Cluj egala)", a mai spus Mulţescu.

Afla mai multe despre: astramultescuu cluj 

viewscnt
Articole similare