Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu recunoaşte superioritatea Craiovei: "Portarul lor e mai tehnic decât jucătorii noştri"

Mulţescu recunoaşte superioritatea Craiovei: "Portarul lor e mai tehnic decât jucătorii noştri"

Astra Giurgiu

Comentarii

Neînvinsă în primele 9 etape, Astra a pierdut trei meciuri până la sfârşitul turului. Giurgiuvenii pot pierde chiar şi locul în play-off la sfârşitul acestei runde.

Gigi Mulţescu a fost supărat pe jucătorii săi după cel mai usturător eşec al sezonului. Înfrângerea are însă explicaţii pentru antrenorul Astrei. 

"Greşelile personale ne-au trădat şi adversarul e unul bun, a pasat foarte bine, portarul ce bine pasează, pasează mai bine decât unii dintre jucatorii noştri! Nu cred că a fost de 3-0, dar nu mai contează. Am suferit la ultima execuţie şi pe fondul ăsta le-am dat lor spaţii, ceea ce le-a convenit la jucătorii de viteză pe care îi au" a spus Mulţescu la finalul meciului. 

Antrenorul nu i-a cerut lui Alibec să ia un al doilea galben astfel încât atacantul să rateze meciul de cupă şi nu întâlnirea din etapa viitoare cu FCSB. Mulţescu a mărturisit că a uitat acest detaliu. Tehnicianul de 66 de ani putea să rămână fără căpitanul său încă din minutul 1. 

"Nu a fost intenţie niciodată, cred că a fost judecată corect, dar putea să îi dea roşu pentru accidentare mai gravă. Părerea mea e că am avut şi un penalty, dacă era şi penaltyul ăla altfel se desfăşura jocul, ne-am obişnuit însă cu goluri anulate, cu penaltyuri nedate" a fost supărat antrenorul la adresa prestaţiei centralului Tudor.  

 

 

Afla mai multe despre: mulţescuastraalibec 

viewscnt
Articole similare