Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Multiplu campion mondial şi european la antrenamentul CSM-ului. Cine a venit să le spioneze pe campioanele României

Multiplu campion mondial şi european la antrenamentul CSM-ului. Cine a venit să le spioneze pe campioanele României

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti joacă duminică cel de-al patrulea meci din grupele Ligii Campionilor. La Bucureşti vine Vipers Kristiansand, echipă pe care CSM a învins-o la ea acasă etapa trecută, scor 29-27. Meciul e în direct pe Telekom Sport 1, de la 18:30. Au fost spioni la Sala Apollo la antrenamentul CSM-ului de joi.

CSM Bucureşti şi-a revenit de când a venit Dragan Djukic pe bancă. A câştigat un meci în Liga Campionilor şi trei în campionatul intern. Pe ultimul, marţi seara cu Universitatea Cluj. A fost ultimul antrenament cu public înainte de partida din Liga Campionilor, cu Vipers Kristiansand. Partida tur a fost chiar debutul lui Djukic pe banca campioanei României, unul cu ceva emoţii. S-a jucat pe terenul lui Kristiansand, iar la pauză scorul a fost egal. Şi repriza a doua a fost echilibrată, dar s-a terminat cu o victorie a CSM-ului la două goluri. 

Duminică e ziua când CSM îşi poate consolida poziţia de lider în grupa D, acolo unde e la egalitate de puncte cu Ferencvaros. Fiecare dintre cele două are două victorii şi o înfrângere în primele trei meciuri. 

”Normal că ne dorim să câştigăm, pentru că avem nevoie de puncte. Mai ales că jucăm acasă, pe teren propriu, ne dorim să aducem o victorie. Am avut o perioadă destul de grea şi victoriile ne aduc şi bucurii şi îndredere. O să vină să se lupte, ei zic că va fi un meci destul de greu. Mă gândesc că vor să îşi ia revanşa. Din câte ştiu, nordicele se vor lupta până în ultima clipă. (n.r. întrebată cum e viaţa în Champions League)E destul de grea, dar nu numai în Champions League. Sunt meciuri foarte multe, avem şi în campionat. Mă gândesc la fetele astea, săracele, de la naţională, care nu au pic de timp liber şi cred că e destul de obositor”, spune Oana Manea.

”Va fi un meci foarte greu, sunt sigur. Vipers practică un handbal bun, a venit cu două zile mai devreme, ceea ce înseamnă că are ambiţie. Şi acolo a fost un meci greu. Să fim pozitivi, mă aştept la un handbal foarte bun şi sper că spectatorii se vor bucura de el”, a declarat Dragan Djukic.

La antrenamentul de joi a fost relaxare maximă la final. S-a jucat un soi de leapşa, dar după alte reguli. Totul pentru a întări spiritul de echipă. 

La şedinţa de pregătire a participat şi Thorir Hergeirsson, selecţionerul Norvegiei. A venit să le spioneze pe românecele de la CSM,  pentru că în decembrie la Campionatul European de handbal  România joacă în grupă cu Norvegia. De asemenea, a venit să o vadă şi pe norvegianca Amanda Kurtovic, dar şi pe jucătoarele de la Vipers. Cu o excepţie, în echipa nordică, sunt numai jucătoare din Norvegia. 

Afla mai multe despre: csm bucureştiliga campionilor 

viewscnt
Articole similare