Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mulţumesc, a fost o plăcere!" Pep Guardiola, OUT de la Manchester City? Anunţul făcut de antrenorul "cetăţenilor"

"Mulţumesc, a fost o plăcere!" Pep Guardiola, OUT de la Manchester City? Anunţul făcut de antrenorul "cetăţenilor"

Manchester City

Comentarii

Pep Guadiola (49 de ani) a vorbit, într-un interviu acordat celor de la SkySports, despre posibila plecare de la Manchester City. Antrenorul îi pregăteşte pe "cetăţeni" din 2016 şi a câştigat tot pe plan intern, însă e conştient că dacă nu va reuşi să triumfe în Liga Campionilor, atunci va fi dat afară de şeicii care controlează clubul din Anglia.

Tehnicianul alimentează astfel speculaţiile care îl dau plecat de la City la finalul sezonului. Guardiola a spus că dacă Manchester City nu va trece de Real Madrid, o specialistă a Ligii Campionilor, atunci şeful clubului sau directorul sportiv de la City va veni şi îi va spune că e concediat: "Dacă nu câştigăm cu Real Madrid, şeicul sau director sportiv vor veni şi-mi vor spune 'nu e de ajuns, vrem Liga Campionilor', iar eu voi spune 'ok, mulţumesc, a fost o plcere!'", a spus Guardiola într-un interviu acordat SkySports.

Guardiola o antrenează pe Manchester City din 2016 şi mai are contract până în 2021 cu "cetăţenii". Până acum, Pep a câştigat două titluri de campionat cu City, o Cupa a Angliei şi două Cupe ale Ligii Angliei, fiind singurul antrenor din Premier League care reuşeşte să câştige toate cele patru trofee interne într-un singur sezon.

Juventus îi oferă un cec în alb

The Sun şi Daily Mail, citate şi de Mundo Deportivo, scriu despre oferta pe care Juventus e gata să i-o facă lui Guardiola. Sub contract cu Manchester City până în 2021, Pep a dat tot mai multe semne că ar vrea să plece din Anglia în vară, iar formaţia italiană vrea să profite. Presa din Anglia susţine că Juve e gata să-i înainteze lui Guardiola un cec în alb, pe care acesta să scrie ce sumă doreşte pentru a veni să antreneze la Torino.

La Juventus, Pep Guardiola ar urma să lucreze cu marele său rival din perioada FC Barcelona, Cristiano Ronaldo (35 de ani). Portughezul, în cuplu cu Guardiola, ar urma să lucreze pentru marele vis al trupei din Piemont, câştigarea Ligii Campionilor. Preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, e cel care visează la o asemenea mutare.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester cityplecare 

viewscnt
Articole similare