Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţumim, Cehia! România s-a calificat în play off-ul Ligii Naţiunilor. Cu cine pot juca "tricolorii". Toate rezulatele de joi

Mulţumim, Cehia! România s-a calificat în play off-ul Ligii Naţiunilor. Cu cine pot juca "tricolorii". Toate rezulatele de joi
Comentarii

Cehia a învins Kosovo, care astfel a ratat calificarea la Campionatul European. Aşadar, România, dacă nu se califică din grupa preliminară, va juca în semifinalele play-off-ului din Liga Naţiunilor.

Meciurile de joi din preliminarii au stabilit încă trei echipe calificate la turneul final. Turcia, Franţa şi Cehia au obţinut şi ele biletele pentru Euro 2020. Victoria Cehiei cu Kosovo a avut o importanţă aparte pentru România. Tricolorii sunt acum siguri că vor merge la barajul din Liga Naţiunilor dacă nu termină pe locul 2 în grupă. Scorul serii a fost reuşit de Anglia, care a invins Muntenegru cu 7-0. Harry Kane a marcat un hattrick pentru leii britanici. Tot un hattrick a reuşit şi Cristiano Ronaldo, în victoria cu 6-0 în faţa Lituaniei.

2-1 s-a încheiat partida dintre Cehia şi Kosovo, după ce oaspeţii au deschis scorul. Aşadar, România are asigurat locul în barajul Ligii Naţiunilor, în cazul în care "tricolorii" nu reuşesc o victorie cu Suedia şi un egal cu Spania. 

La baraj, există mai multe scenarii. Scoţia sau Islanda ar putea fi adversarele României în semifinala play-off-ului. Tragerea la sorţi pentru play-off-urile Nations League va avea loc vinerea viitoare, pe 22 noiembrie, la Nyon. Barajele de Liga Naţiunilor se vor disputa la finalul lunii martie.

TOATE REZULTATELE DE JOI DIN PRELIMINARIILE EURO 2020 

Turcia - Islanda 0-0
Albania - Andorra 2-2
Anglia - Muntenegru 7-0
Cehia - Kosovo 2-1
Franţa - Moldova 2-1 
Portugalia - Lituania 6-0
Serbia - Luxemburg 3-2

Afla mai multe despre: campionatul european 

viewscnt
Articole similare