Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mulţumim, Kevin Luckassen!”. FC Viitorul şi-a luat rămas bun de la atacantul vândut la Kayserispor

”Mulţumim, Kevin Luckassen!”. FC Viitorul şi-a luat rămas bun de la atacantul vândut la Kayserispor
Comentarii

Într-o postare pe site-ul oficial, FC Viitorul şi-a luat rămas bun de la Kevin Luckassen. Atacantul de 27 de ani a evoluat pentru echipa constănţeană pentru doar 6 luni.

În acest timp, atacantul a jucat 19 partide şi a marcat 9 goluri. 800 de mii de euro a încasat formaţia din Ovidiu pentru jucătorul său.

”Mulţumim, Kevin, pentru evoluţiile în tricoul echipei noastre şi îţi dorim mult succes în carieră!” , a fost mesajul transmis de clubul lui Hagi.

Mulţumim, Kevin !  bit.ly/36vBaBd

Publicată de Viitorul FC pe Luni, 1 februarie 2021

Venit în România în ianuarie 2020, Kevin Luckassen a semnat cu Poli Iasi, din postura de jucător liber de contract. După ce a impresionat pentru moldoveni, acesta a schimbat în vară nordul pentru sudul ţării, unde a semnat cu Viitorul. După un an în România, petrecut cu două echipe, atacantul cu origini ghaneze părăseşte Liga I cu 14 goluri şi 3 pase de gol în 33 de partide.

Kayserispor, antrenată de Dan Petrescu, este echipa care i-a câştigat semnătura lui Luckassen.

„Bun venit, Kevin Luckassen! Clubul nostru a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate cu atacantul. Îi dorim mult succes lui Kevin!", se arată în anunţul turcilor.

800 de mii de euro este suma plătită de turci pentru serviciile atacantului. Mutarea a fost efectuată din pricina accidentării lui Denis Alibec, care va fi indisponibil pentru restul sezonului. ”Sper să-l ajute pe Dan Petrescu să scoată rezultate” , a declarat Gică Popescu, în urma concluderii transferului.

Afla mai multe despre: fc viitorul 

viewscnt
Articole similare