Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Munca lui Gigi Becali la FCSB a fost recunoscută. Dumitru Dragomir îl laudă: "A avut curajul să aducă tineri. E un antrenor foarte bun"

Munca lui Gigi Becali la FCSB a fost recunoscută. Dumitru Dragomir îl laudă: "A avut curajul să aducă tineri. E un antrenor foarte bun"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a lăudat strategia pe care Gigi Becali o are la FCSB. În plus, l-a numit "un antrenor foarte bun", după ultimele decizii.

Dumitru Dragomir, despre Gigi Becali: "Interesul lui este să ia bani, nu să ia titlul"

Contrat celor declarate de Gigi Becali, Dumitru Dragomir susţine că interesul finanţatorului FCSB e de a câştiga bani, chiar dacă ar însemna să sacrifice titlul din Liga 1. 

"Oracolul" a evidenţiat şi strategia lui Gigi Becali de a aduce jucători tineri la FCSB, pe care să-i vândă ulterior. De altfel, omul de afaceri a făcut profit cu Dennis Man şi îi mai are pe listă pe Olimpiu Moruţan, Octavian Popescu, Florinel Coman sau Andrei Vlad: 

"Gigi Becali e un antrenor foarte bun. Interesul lui este să ia bani, nu să ia titlul. Pentru el, banii sunt mai importanţi decât trofeele. A spus şi Ţiriac la televizor, sportul e un business acum, trebuie să îl faci ca business. 

Becali a avut curajul să aducă numai români şi tineri în echipă, a plătit pentru această treabă şi uite că are performanţă, nu a mai avut nimeni curajul lui. E un antrenor foarte bun dacă a putut să facă aşa ceva. Când pun suporterii bani ca la Dinamo, atunci da, pot avea un cuvânt. Aici, la noi, dacă faci ceva pe lângă patron, te bagă la puşcărie", a spus Dumitru Dragomir la PRO X. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare