Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Muncim ca proştii”. Dan Petrescu, din nou vehement la adresa sistemului competiţional. Cum se pregăteşte de returul cu Sevilla | VIDEO

„Muncim ca proştii”. Dan Petrescu, din nou vehement la adresa sistemului competiţional. Cum se pregăteşte de returul cu Sevilla | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a recunoscut că jucătorii săi au avut şi noroc la meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.

"Veneam după un meci intens cu Sevilla, moralul jucătorilor nu era prea bun. Azi am avut nevoie de puţin noroc şi norocul a fost de partea noastră. Toţi jucătorii care au intrat au adus un plus şi sunt mulţumit de randamentul lor. Craiova are un lot foarte bun şi se va bate până la final. Regula cu înjumătăţirea punctelor nu mi se pare normală, muncim ca proştii şi ni se iau puncte", a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului de pe Ion Oblemenco.

Antrenorul campioanei României a vorbit şi despre următorul meci al CFR-ului, cel cu Sevilla. Joi, 27 februarie, cele două echipe joacă returul din 16-imile Europa League, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1. Înaintea confruntării directe, andaluzii au câştigat la scor de neprezentare în faţa echipei cu o defensivă de fier, Getafe.

"El(n.r. Lopetegui) a mers pe aceeaşi echipă care a jucat cu noi. CFR a reuşit un egal, Getafe, care era pe locul 3, n-a reuşit, deci până la urmă rezulttaul nostru a fost excelent. 31.58 Acum ne aşteaptă 50.000 de fani, mai mulţi ca la Craiova, sper să ne aducă acelaşi noroc pe care l-am avut şi astăzi, pentru că atmosfera a fost extraordinară. Eu, în România, de când sunt, niciodată n-am întâlnit aşa ceva", a completat antrenorul lui CFR Cluj.

CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii încheie sezonul regulat pe primul loc în clasament, cu 52 de puncte, iar Universitatea Craiova pe poziţia a doua, cu 46 de puncte.

Alături de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, vor juca în play-off-ul Ligii I FCSB, Gaz Metan Mediaş, Astra Giurgiu şi FC Botoşani. În play-out vor evolua FC Viitorul, Dinamo, Sepsi, Chindia Târgovişte, Hermannstadt, Poli Iaşi, Academica Clinceni şi FC Voluntari.

Ultimul meci al sezonului regulat, FC Botoşani – Poli Iaşi, are loc luni, de la ora 20.00.

La Craiova, golurile au fost marcate de Rondon ‘9 şi Martic ’67 (autogol).

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare