Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mundo Deportivo: Barcelona şi Real Madrid, război pentru acelaşi atacant

Mundo Deportivo: Barcelona şi Real Madrid, război pentru acelaşi atacant

Real Madrid

Comentarii

El Mundo Deportivo scrie că atât Real Madrid, cât şi FC Barcelona, sunt interesate de transferul uruguayanului Darwin Nunez, de la Benfica.

Benfica are un nou ”diamant” în curte. Darwin Nunez Ribeiro (21 de ani) a trezit interesul cluburilor mari din Europa, iar El Mundo Deportivo scrie că atât Real Madrid, cât şi FC Barcelona, îl monitorizează pe vârful crescut de Penarol.

Darwin Nunez a ajuns la Benfica în acest an, după un sezon cu 16 goluri în 30 de meciuri în Segunda Division, la Almeria. Interesant este că pentru serviciile sale, Benfica a plătit nu mai puţin de 24 de milioane de euro! Darwin a devenit astfel cel mai scump jucător vândut vreodată de Almeria.

În primele sale 12 meciuri pentru Benfica, Nunez a marcat 6 goluri. Totodată, atacantul uruguayan a debutat în naţionala ţării sale, iar după primele patru selecţii, are deja două goluri marcate.

Benfica i-a pus o clauză de reziliere impresionantă, însă El Mundo Deportivo scrie că nici Real Madrid, nici Barcelona, nu sunt interesate să intre într-un război al licitaţiilor. 

Afla mai multe despre: darwin nunezbarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare