Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Munir poate evolua în naţionala de fotbal a Marocului după ce a jucat pentru Spania la tineret dar şi la seniori

Munir poate evolua în naţionala de fotbal a Marocului după ce a jucat pentru Spania la tineret dar şi la seniori

Fotbal

Comentarii

După ce i-a fost refuzat dreptul de a schimba naţionala în primele două rânduri, până la urmă, Munir a câştigat cea de-a 3-a solicitare şi va evolua de acum înainte pentru Maroc.

FIFA şi-a dat acceptul pentru ca Munir El Haddadi să poată evolua pentru naţionala de fotbal a Marocului. Jucătorul în vârstă de 25 de ani al celor de la Sevilla, are deja selecţii pentru selecţionatele Spaniei. Acesta a evoluat de 4 ori la U19, de 16 ori la U21 dar şi un meci pentru naţionala mare.

După ce i-a fost refuzat dreptul de a schimba naţionala în primele două rânduri, până la urmă, Munir a câştigat cea de-a 3-a solicitare şi va evolua de acum înainte pentru Maroc. Singura selecţie la naţionala de seniori a Spaniei a fost pe vremea când acesta încă nu împlinise vârsta de 21 de ani şi astfel solicitarea i-a fost până la urmă permisă.

Munir El Haddadi este născut la Madrid şi a fost crescut de clubul Barcelona pentru care a jucat la toate categoriile de vârstă. Jucătorul este cotat în acest moment la 10 milioane de euro.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: munir 

viewscnt
Articole similare