Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Muntenegru - Spania, scor 26-27, în derby-ul grupei C de la CM de handbal feminin. Ibericele câştigă grupa din care face parte şi România

Muntenegru - Spania, scor 26-27, în derby-ul grupei C de la CM de handbal feminin. Ibericele câştigă grupa din care face parte şi România

CM Handbal

Comentarii

Spania a învins, vineri dimineaţă, reprezentativa Muntenegrului, scor 27-26 (14-14), în Grupa C de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia, într-un meci transmis la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Ibericele s-au impus la capătul unui meci extrem de echilibrat, în care cele două echipe s-au aflat rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Muntenegrencele au condus chiar şi la patru goluri în repriza a doua, 23-19, însă finalul meciului i-a aparţinut Spaniei.

Astfel, Spania a ajuns la cinci victorii din tot atâtea posibile şi a câştigat Grupa C, grupă din care face parte şi România.

Într-un alt meci disputat vineri dimineaţă în Grupa C, Senegal a învins Kazahstan, scor 30-20.

Tricolorele îşi joacă, vineri, de la 12:00, ultima şansă la calificarea în grupele principalele. Singura variantă pentru România este o victorie contra Ungariei. Meciul se vede în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cm handbal 

viewscnt
Articole similare