Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mureşan, cuvinte imense despre Hagi, înainte de meciul direct: "Poate antrena orice echipă care luptă pentru trofeul Ligii Campionilor!"

Mureşan, cuvinte imense despre Hagi, înainte de meciul direct: "Poate antrena orice echipă care luptă pentru trofeul Ligii Campionilor!"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj - Viitorul, duminică, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1.

Clujenii au numai cuvinte de laudă despre adversarii de duminică şi îşi avertizează jucătorii că meciul cu Viitorul va fi unul extrem de dificil. CFR nu se gândeşte la petrecerea pentru câştigarea titlului, ci la cele 90 de minute care pot aduce în vitrina de trofee al patrulea campionat.

Iuliu Mureşan a vorbit la superlativ despre Gheorghe Hagi, precizând că acesta are toate şansele să prindă un contract important în străinătate.

"Dacă Hagi va merge la altă echipă, va merge numai afară, pe un contract foarte bun. El are un club foarte puternic pe care l-a format, unde creşte jucători de valoare şi sigur nu va antrena în România în altă parte.

Hagi a demonstrat că e un antrenor foarte bun, a fost cel mai bun jucător pe care l-a avut România şi ne-a adus foarte multe bucurii. dar şi ca antrenor a dovedit că e foarte bun. Hagi poate să antreneze orice echipă care se luptă peontru trofeul Champions League
", a declarat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: hagiiuliu muresancfr cluj 

viewscnt
Articole similare