Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mureşan, despre schimbarea antrenorului: ”E mai bun moralul băieţilor!” Ce spune despre situaţia lui Alex Ioniţă

Mureşan, despre schimbarea antrenorului: ”E mai bun moralul băieţilor!” Ce spune despre situaţia lui Alex Ioniţă
Comentarii

Iuliu Mureşan spune că echipa este în creştere şi speră că va reuşi să răstoarne rezultatul din turul cu Mamlo, când CFR Cluj a pierdut cu 1-0. Preşedintele campioanei României susţine că schimbarea de antrenor a adus lucruri bune la Craiova. Malmo - CFR Cluj va fi transmis de Telekom Sport, miercuri, de la 20:15.

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 turul cu Malmo, rezultat care a dus la schimbarea lui Edi Iordănescu. Iuliu Mureşan spune că echipa arată acum mai bine şi merge în Suedia pentru a răsturna acel eşec:

”E greu, dar nu imposibil, asta e important. Mergem să încercăm să ne calificăm. Rezultatul de 0-1 de acasă nu e un rezultat care să nu ne dea posibilitatea să îl întoarcem. Sigur că era mai bine 0-0 sau dacă câştigam fără să luăm gol, dar suntem foarte hotărâţi să ne calificam în turul următor în Champions League. Echipa a jucat mai bine ultimul meci, dar nu am dat gol. Am construit bine, am fost mai bine şi fizic, şi determinare mai bună a avut echipa... mie îmi dă speranţa că vom juca la Malmo mai bine şi că vom reuşi să întoarcem rezultatul”, a declarat Iuliu Mureşan.

Preşedintele lui CFR Cluj susţine că Toni Conceicao a încercat să aducă mai mult optimism în vestiar şi este de părere că îşi va impune şi mai mult filosofia în perioada care urmează: ”Cred că da, după aspectul jocului a schimbat ceva. Şi cu fiecare antrenament care se face cu noul antrenor se mai schimbă câte ceva [...] E mai bun moralul băieţilor, s-au făct nişte antrenamente frumoase, mai vesele puţin şi eu cred că o să fie mai bine [...] El (n.r. Toni Conceicao) a urmărit echipa noastră şi o ştie destul de bine. Are multe idei, dar trebuie să le pună în practică treptat, nu dintr-odata. Nu se pot schimba multe lucruri dintr-odată”.

Iuliu Mureşan spune că fereastra de transferuri aproape că s-a încheiat la CFR Cluj şi va mai fi adus maximum un jucător. În schimb, se aşteaptă ca unii jucători să-şi ridice nivelul, iar Alex Ioniţă este printre ei:

”Transferuri, oricum, unul dacă mai facem sau maxim două. Deci nu e un scop în sine. Echipa este bună, trebuie doar să jucăm la valoarea jucătorului şi la poţentialul lotului. (n.r. întrebat dacă Ioniţă va deveni jucător de bază) Da, mie mi-ar plăcea. Ioniţa e un jucător cu talent şi cu potenţial foarte mare. Încă e sub.... nu a jucat la valoarea lui la noi, e clar acest lucru. Eu sper că, pe măsură ce o să i se dea şanse, va creşte”, a mai spus Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: cfr clujmalmoiuliu muresanliga 1 

viewscnt
Articole similare