Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mureşan răspunde ironiilor steliştilor: "Eu nu mă joc cu declaraţiile şi nu fac afirmaţii aiurea"

Mureşan răspunde ironiilor steliştilor: "Eu nu mă joc cu declaraţiile şi nu fac afirmaţii aiurea"

CFR Cluj

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a vorbit dacă în momentul de faţă o solicitare din partea celor de la FCSB pentru ca la meciul direct de la Bucureşti să vină brigadă din străinătate.

"Sunt un om de cuvânt şi ştie toată lumea chestiunea aceasta! Eu nu mă joc cu declaraţiile şi nu fac afirmaţii aiurea. Nu am primit nicio solicitare oficială din partea clubului Steaua. Nici pe mail, nici pe fax, nici prin poştă, nicăieri! Nu există nicio solicitare oficială pe adresa clubului nostru. Iar dacă va veni, o vom accepta doar dacă arbitrul pe care CCA îl va chema va fi din primele 5 campionate: Spania, Italia, Anglia, Franţa sau Germania!

Nu suntem de acord cu propunerea lor sau a celor de la Ligă să acceptăm arbitri din alte campionate. Dacă vrem un arbitru mai bun decât cel român, atunci să-l aducem din cele 5 campionate. Dacă nu vor, nu vrem nici noi! Nu mă interesează cum îl cheamă pe un posibil arbitru din Spania sau din alt campionat. Important e să vină de acolo", a spus Mureşan pentru Gazetă.

 

Afla mai multe despre: iuliu muresansteauafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare