Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mureşan, şocat de ce a găsit la Dinamo: ”Atmosfera este urâtă în lot. Nu am mai întâlnit aşa ceva” | EXCLUSIV

Mureşan, şocat de ce a găsit la Dinamo: ”Atmosfera este urâtă în lot. Nu am mai întâlnit aşa ceva” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-o intervenţie telefonică la emisiunea Sport Center de pe Telekom Sport, Iuliu Mureşan a discutat despre situaţia de la Dinamo.

Dinamo a intrat în insolvenţă şi a solicitat serviciile lui Iuliu Mureşan pentru a se repune pe picioare. Venit în Ştefan cel Mare în funcţia de administrator special, echivalentă cu cea de preşedinte pentru un club aflat în insolvenţă, acesta are multă muncă în faţă cu ”câinii”.

Iar Mureşan a făcut câteva dezvăluiri din tabăra lui Dinamo. Fostul oficial al lui CFR Cluj a afirmat că atmosfera este una rea, aşa cum nu a mai văzut altundeva, iar mulţi dintre jucători sunt revoltaţi de situaţia în care s-a ajuns. Problemele ar fi ajuns atât de mari încât Dinamo nu ştie cu ce fotbalişti va debuta în noul sezon, pe 19 iulie.

Iuliu Mureşan, şocat de ce a găsit la Dinamo

”Nu poţi să încasezi în insolvenţă. Legea nu ne dă voie. Chiar dacă aş greşi, mă corectează administratorul judiciar. Le-am explicat asta şi jucătorilor şi nu le-a plăcut. Am o experienţă, o vârstă, nu am nicio vină în ce s-a întâmplat.

Nu eu am semnat acele contracte uriaşe, sunt detaşat din acest punct de vedere. Eu ţin la jucători în general, dacă nu ai jucători alături nu îţi iese nimic. Jucătorii cu experienţă, nici nu vreau să discute până nu le dăm bani, iar eu aici sunt blocat de lege.

Le-am explicat, dar unii nu au înţeles. Atmosfera este urâtă în lot, una pe care eu nu am întâlnit-o nici la CFR nici la Sibiu. Meciul s-ar juca. Am lua antrenor de la echipa a doua, am folosi jucătorii tineri, tot am juca. Respectăm competiţia.

Vom juca cu cine va avea chef. Este momentul jucătorilor tineri, mulţi dintre ei nu au ridicat problema financiară. Le-am şi zis că este momentul lor să dovedească. Avem câţiva jucători cu experienţă şi mulţi fotbalişti tineri care trebuie să dea maxim din ei”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiiuliu mureşansituaţie dinamo 

viewscnt
Articole similare