Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mustaţă, foc şi pară după ce FCSB a ratat un nou titlu! Ultraşii au trecut la ameninţări: "Nu vrem în cupele europene. O să avem noi grijă să nu jucăm!"

Mustaţă, foc şi pară după ce FCSB a ratat un nou titlu! Ultraşii au trecut la ameninţări: "Nu vrem în cupele europene. O să avem noi grijă să nu jucăm!"

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor FCSB, a izbucnit pe pagina de Facebook după ce FCSB a ratat un nou titlu de campioană în dau CFR-ului, care şi-a trecut în vitrină al patrulea trofeu consecutiv de acest gen. Într-un mesaj postat pe reţelele sociale, Mustaţă a anunţat că fanii nu vor ca echipa să joace în Conference League şi că Mihai Stoica va pleca, în cele din urmă, de la echipa lui Gigi Becali.

Suporterii FCSB, foc şi pară după ratarea unui nou titlu: "Ne-am gândit. Nici în cupele europene nu vrem!"

FCSB a privit, marţi, cum CFR Cluj a câştigat şi a sărbătorit un nou titlu de campioană după victoria de la Botoşani, 1-0. Gheorghe Mustaţă, liderul ultraşilor FCSB, n-a suportat să vadă cum rivala FCSB a sărbătorit câştigarea campionatului şi a postat un mesaje pe Facebook.

„Ne-am gândit, nici în Cupele Europene nu vrem”, a scris Gheorghe Mustaţă pe contul său de Facebook. Comentariile liderului galeriei FCSB-ului nu s-au oprit aici, iar acesta le-a promis fanilor că Meme Stoica va pleca de la formaţia roş-albastră, iar Gigi Becali o să piardă mulţi bani. „O să îi satisfacem toate dorinţele când se va da drumul cu suporteri”/ „O să avem noi grijă să nu jucăm în nicio cupă europeană dacă tot se vrea bani”, „O să vedeţi că o să plece! O să vedeţi cum se vor câştiga bani!”.

FCSB a pierdut şansa să lupte cu CFR Cluj pentru titlu, cu trofeul pe masă, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1. CFR a profitat de pasul greşit făcut de FCSB cu Sepsi, a câştigat la Botoşani şi şi-a asigurat al patrulea titlu de campioană a României. Echipa din Gruia a devenit campioana provinciei, cu şapte titluri câştigate în istoria clubului.

Afla mai multe despre: gheorghe mustatasuporterifcsbmesajmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare