Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mustaţă, mesaj pentru Lăcătuş: "Îi spun eu că a antrenat FCSB. L-am rugat pe Gigi să nu-l dea afară!"

Mustaţă, mesaj pentru Lăcătuş: "Îi spun eu că a antrenat FCSB. L-am rugat pe Gigi să nu-l dea afară!"

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul grupului Skins Berceni, i-a adus aminte lui Marius Lăcătuş, legenda din Ghencea, că a antrenat FCSB, chiar dacă tehnicianul a declarat că n-a antrenat niciodată echipa roş-albastră. Ba chiar a adus aminte de un episod în care galeria a intervenit pe lângă Gigi Becali (61 de ani) ca Lăcătuş să nu fie dat afară.

Mustaţă s-a arătat dezamăgit că gloriile roş-albastre s-au divizat în războiul FCSB - CSA Steaua.

”Când Gigi a vrut să-l dea afară pe Lăcătuş noi l-am rugat pe Gigi să nu-l dea afară. Am pierdut campionatul. Gigi ne-a spus tuturor că acel campionat îl vom pierde noi că nu l-a dat afară pe Marius Lăcătuş. Atunci a ascultat de noi.

Mie îmi pare rău că Marius a spus că n-a antrenat niciodată FCSB. Îi spun eu că a antrenat. Mie îmi pare foarte rău că gloriile s-au împărţit în două. Sunt lucruri care dor”
, a spus Mustaţă la Radio Sport 1.

Marius Lăcătuş a antrenat echipa lui Gigi Becali de două ori. "Fiara" a stat pe banca FCSB în perioadele 2007-2009 şi septembrie 2010 - martie 2011. De asemenea, acesta a făcut parte din conducerea clubului, f iind preşedinte între octombrie 2005 şi mai 2006.

Afla mai multe despre: gheorghe mustatamarius lacatusfcsb 

viewscnt
Articole similare