Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare de Black Friday pentru Gigi Becali! Fotbalistul din naţionala României a semnat pe două sezoane cu FCSB

Mutare de Black Friday pentru Gigi Becali! Fotbalistul din naţionala României a semnat pe două sezoane cu FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis să-i prelungească lui Valentin Creţu contractul cu FCSB.

Start excelent de sezon pentru FCSB, care după zece etape de campionat s-a instalat confortabil pe prima poziţie a clasamentului din Liga 1.

Formaţia lui Gigi Becali are 24 de puncte după primele zece runde ale sezonului, a maract de 28 de ori şi a încasat zece goluri.

Opt victorii are Toni Petrea în actuala stagiune a competiţiei interne şi doar două înfrângeri. Doar Universitatea Craiova şi CFR Cluj par să ţină pasul cu gruparea patronată de Becali, care are acum cu opt puncte mai mult decât locul patru, ocupat în prezent de Sepsi Sf. Gheorghe.

Gigi Becali, acord cu Valentin Creţu. Fundaşul îşi prelungeşte contractul cu FCSB

Debutul foarte bun de sezon îi dă speranţe mari lui Gigi Becali, care a decis că este cazul să umble la contractele fotbaliştilor săi importanţi. Unul dintre ei este Valentin Creţu, fundaşul al cărui angajament expira în iunie 2021. Conform informaţiilor oferite de Fanatik, Creţu a primit un boost de moral din partea finanţatorului de la FCSB, întrucât jucătorul proaspăt convocat la echipa naţională de Mirel Rădoi, a primit propunerea de prelungire a contractului cu echipa pregătită de Toni Petrea.

Apreciat de coechipieri, antrenori şi conducere, Valentin Creţu ar fi semnat deja un nou acord cu FCSB, care va fi valabil pentru încă două sezoane, anunţă sursa citată. Creţu (31 de ani) este cotat la 700 de mii de euro, iar în actuala stagiune a evoluat deja în 11 meciuri şi a reuşit o pasă decisivă.

"Îmi ştiu puterile acum, chiar sunt capabil să mai joc trei, patru ani lejer, la un nivel înalt. Îmi doresc să continui cu FCSB, pentru că mai am până la vară (n.r. - contract).

Îmi doresc să continui cu FCSB, să iau campionatul, să luăm Cupa României, Supercupa, să câştig tot şi să rămână din fotbaliştii care sunt acum la FCSB, pentru că sunt foarte talentaţi şi foarte buni. Mi-aş dori să rămână, dar în acelaşi timp mi-aş dori şi pentru ei să prindă un transfer", a declarat, zilele trecute, Valentin Creţu.

Valentin Creţu a venit, în august 2019, de la Gaz Metan şi l-a costat pe Gigi Becali aproximativ 100.000 de euro. 46 de meciuri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Creţu la FCSB.

Totuşi, din sezonul următor, Valentin Creţu ar putea avea un concurent pe post. Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a recunoscut că a avut o discuţie cu Gigi Becali în privinţa unui posibil transfer al lui Denis Haruţ (21 de ani) la FCSB. Titularul de la U21 e văzut drept unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din lot de Iftime, iar un posibil transfer la FCSB l-ar costa o sumă importantă pe Gigi Becali.

Creţu nu va uita niciodată de 11 noiembrie 2020, atunci când a bifat prima selecţie la naţionala de seniori a Românie: „Mă gândesc acum la meciurile pe care le avem şi sper să nu pierdem, să avem un joc bun, constant şi să avem rezultate bune, ca pe viitor să se creeze acel spirit de echipă, care trebuie să fie la echipa naţională”.

Gloria Buzău, Râmnicu Sărat, Concordia Chiajna, Rapid Bucureşti, Gaz Metan Mediaş, Energie Cottbus, Poli Timişoara şi FCSB sunt echipele din CV-ul lui Valentin Creţu.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvalentin creţu 

viewscnt
Articole similare