Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare de senzaţie făcută de Universitatea Craiova în Liga I. Oltenii au dat marea lovitură chiar în ziua meciului cu Dinamo

Mutare de senzaţie făcută de Universitatea Craiova în Liga I. Oltenii au dat marea lovitură chiar în ziua meciului cu Dinamo
Comentarii

Universitatea Craiova are un start perfect de sezon în Liga I, iar acum fanii oltenilor au mai primit o veste bună în cursa pentru titlu.

Universitatea Craiova a avut parte de un început fulminant de sezon în Liga I. Oltenii şi-au confirmat statutul, iar în primele şase etape din actuala stagiune, au obţinut victorii pe linie şi au continuat seria bună de rezultate din play-off-ul campionatului trecut.

Deşi au ratat titlul în ultima etapă, când au jucat cu trofeul pe masă, pe propriul teren, în faţa campioanei din ultimii trei ani, CFR Cluj, oltenii pare că au trecut peste eşecul din finalul stagiunii precedente, iar acum sunt concentraţi la maximum pe meciurile din Liga I. În ultima partidă disputată, victoria la limită cu Poli Iaşi, scor 1-0, Cristiano Bergodi a mai primit o lovitură grea.

Mutare de senzaţie făcută de Universitatea Craiova în Liga I. Oltenii au dat marea lovitură chiar în ziua meciului cu Dinamo

Elvir Koljic, omul de gol al Universităţii Craiova, s-a accidentat şi ar putea reveni abia în luna februarie pe teren, iar săptămâna trecută, oltenii au mai pierdut un jucător de bază din lot. Valentin Mihăilă a prins transferul carierei şi a semnat cu Parma, după ce echipa din Serie A a plătit 8 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 20 de ani.

Mihai Rotaru a transferat acum pe bandă rulantă, iar după pierderile suferite, Universitatea Craiova şi-a întărit lotul cu trei dintre cei mai râvniţi jucători din Liga I: Reagy Ofosu şi George Cîmpanu, ambii veniţi de la FC Botoşani, şi Mihai Căpăţînă, adus de la FC Voluntari. Pe lângă transferurile bifate, fanatik.ro notează că Universitatea Craiova mai are o surpriză pentru rivalele din Liga I.

Andrei Burlacu era, în urmă cu câteva seazoane, unul dintre cei mai promiţători jucători din fotbalul românesc. Însă, din cauza mai multor probleme personale, mijlocaşul stânga nu s-a regăsit şi a început să îşi iasă din formă, astfel că Universitatea Craiova l-a împrumutat pe la echipe precum Poli Iaşi, Chindia Târgovişte sau Concordia Chiajna.

Ajuns la 23 de ani, Andrei Burlacu este marea surpriză pregătită de Cristiano Bergodi. Mijlocaşul a fost chemat de urgenţă de la Chiajna, a avut evoluţii apreciate în tricoul echipei secunde a oltenilor, iar acum antrenorul italian este pregătit să îl arunce din nou în luptă în Liga I pentru a-l înlocui pe Valentin Mihăilă.

La doar 23 de ani, Burlacu este un fotbalist cu mare experienţă la nivelul primei ligi, unde a strâns deja 78 de meciuri, astfel că Bergodi l-a chemat din nou la prima echipă, iar mijlocaşul stânga poate evolua chiar în partida de astăzi cu Dinamo.

  • 200 de mii de euro este cota lui Andrei Burlacu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare