Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare de senzaţie în NBA: Carmelo Anthony pleacă de la Oklahoma! La ce echipă va ajunge starul american

Mutare de senzaţie în NBA: Carmelo Anthony pleacă de la Oklahoma! La ce echipă va ajunge starul american

NBA

Comentarii

Un nou transfer important în NBA este foarte aproape să se realizeze. Carmelo Anthony urmează să semneze o înţelegere cu o altă echipă puternică din NBA pentru următorul sezon.

Starul lui Oklahoma City, Carmelo Anthony pare decis să plece de pe Chesapeake Energy Arena. El urmează să semneze o înţelegere cu Houston Rockets pentru următorul sezon anunţă presa americană.

Jucătorul lui Oklahoma City a ales să continue la Thunder. Însă conducătorii clubului încearcă să scape de salariu uriaş al acestuia şi vor să îl dea într-un schimb cu cei de la Atlanta Hawks, care l-ar aduce la OKC pe Dennis Schröder, în timp ce Carmelo ar merge la Atlanta, dar ar opta pentru ieşirea din contract.

Ceea ce ar însemna că cei de la Hawks i-ar plăti tot salariul pe un an. Un salariu în valoare de 27,9 milioane de dolari.

În cazul în care ar rămâne liber de contract, Carmelo Anthony se pare că va alege Houston Rockets pentru un salariu de veteran, în valoare de 2,3 milioane de dolari. Oficializarea mutărilor urmează să se realizeze zilele următoare.

NBA se vede la Telekom Sport din 2010, iar umrătoarele două sezoane vor fi de asemenea în direct şi în exclusivitate în România pe programele Telekom. Noul sezon va începe în luna octombrie.

Afla mai multe despre: carmelo anthonyhouston rocketsnba 

viewscnt
Articole similare