Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare ŞOC! A semnat fotbalistul de 9.000.000 de euro pe care Mircea Lucescu i l-a propus lui Gigi Becali

Mutare ŞOC! A semnat fotbalistul de 9.000.000 de euro pe care Mircea Lucescu i l-a propus lui Gigi Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

Yevhen Khacheridi, fost elev al lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic a semnat cu Dinamo Brest.

Ucraineanul Yevhen Khacheridi (32 de ani) a jucat pentru fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic. Se spune că Mircea Lucescu i l-a recomandat lui Gigi Becali, imediat după ce FCSB l-a cedat pe Mihai Bălaşa la Craiova.

Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri şi a trecut direct la negocieri cu ucraineanul care a mai evoluat şi pentru Dinamo Kiev, în Ucraina. În cele din urmă, nu l-a putut transfera pe Yevhen Khacheridi la FCSB, dar s-a ales cu bulgarul Chorbadzhiyski, de care tocmai ce a anunţat că se va despărţi.

Pierdere pentru FCSB! Yevhen Khacheridi, fotbalistul pe care Mircea Lucescu i l-a recomandat lui Gigi Becali a semnat cu Dinamo Brest

Yevhen Khacheridi şi-a văzut liniştit de drum şi, în calitate de jucător liber de contract, a semnat cu Dinamo Brest din Belarus. A fost o mutare surprinzătoare chiar şi pentru presa ucrainieană, care subliniază că fundaşul a fost dorit şi de FCSB, dar şi de echipe din Turcia şi Anglia (Championship).

Khaceridi are un CV impresionant şi ar fi unul dintre cele mai răsunătoare transferuri din Liga 1 în ultimii ani. Pe lângă titlul din Grecia, mai are două campionate câştigate cu Dinamo Kiev şi a mai trecut pe la Volyn Lutsk şi Olkom.

În 2014, la Kiev, era cotat la 9.000.000 € pe transfermarkt, cea mai mare evaluare pe care Khacheridi a avut-o de-a lungul carierei. Acum e cotat la 1.750.000 de euro, iar la Dinamo Brest va câştiga un salariu de 30.000 de euro pe lună.

Afla mai multe despre: gigi becaliyevhen khacheridi 

viewscnt
Articole similare