Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare şoc pregătită de Becali în Liga l. Unde a fost surprins Szukala înainte de meciul FCSB-ului

Mutare şoc pregătită de Becali în Liga l. Unde a fost surprins Szukala înainte de meciul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş al celor de la FCSB Bucureşti, polonezul Lukasz Szukala a fost surprins, zilele trecute, în Capitală. Fundaşul a rămas liber de contract, după ce a evoluat ultima dată în Turcia, la Ankaraguku. Revine în Liga l?

Vicecampioana României, FCSB Bucureşti, are mari probleme în defensivă, mai ales în axul central. Bogdan Planic şi Iulian Cristea nu sunt în cea mai bună formă sportivă, iar ca rezerve au rămas doar Andrei Marc, adus împrumut de la Concordia Chiajna şi juniorul Marin Botezatu.  De asemenea, un alt jucător care poate evolua în centrul apărării, Marko Momcilovic, este încă accidentat. Aşa că mecanismul poate fi "bandajat" cu un jucător de experienţă, care a mai jucat la FCSB, Lukasz Szukala.

Ajuns la 35 de ani, polonezul a rămas liber de contract după angajamentul cu turcii de la Ankaraguku şi fost surprins în Bucureşti, zilele trecute, conform SpyNews, şi nu ar fi surprinzător să rămână în Capitală, chiar la clubul alături de care a cunoscut multe satisfacţii profesionale. Lukasz Szukala a evoluat la FCSB între sezoanele 2012 şi 2015, alături de care a evoluat în grupele Ligii Campionilor şi Europa League. 

Lukasz Szukala a preferat să se relaxeze la terasa unui club de fiţe din Capitală, alături de iubita sa, româncă. Într-o perioadă în care infirmeria este plină, iar defensiva scărţâie, FCSB poate da lovitura cu Lukasz Szukala, care nu mai are pretenţiile financiare din anii precedeţi şi care ar prefera să vină mai aproape de iubita sa. Polonezul este reprezentat de impresarul de casă a celor de la FCSB Bucureşti şi Astra Giurgiu, Anamaria Prodan. Greu de crezut că Astra îi poate oferi lui Szukala un contract pe măsura dorinţelor sale.

Gigi Becali l-a mai dorit la FCSB, în urmă cu două veri

Cota fundaşului de 35 de ani s-a dus şi ea în cap. Dacă în decembrie 2014 juca la FCSB şi era cotat la 2,7 milioane de euro, acum transfermakt.com îi estimează valoarea la doar 50.000 de euro. Lukasz Szukala a vrut să revină la FCSB şi să-şi reseteze cariera, în vara lui 2017, dar atunci a fost refuzat de Mihai Stoica şi de Nicolae Dică şi a semnat cu Ankaragucu: ”Îl vreau pe Szukala, da, dar doar eu îl doresc. MM Stoica şi Dică se duc în Portugalia pentru alt fundaş central. Dacă vor fi vehemenţi şi îl refuză pe Szukala atunci nu-l mai aduc, dar dacă ei nu rezolvă mai repede, voi face eu transferul”, spunea atunci Becali.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare