Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare surpriză în fotbalul european! Manchester City în discuţii pentru transferul unui super jucător de la Real Madrid

Mutare surpriză în fotbalul european! Manchester City în discuţii pentru transferul unui super jucător de la Real Madridgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa britanică scrie că Pep Guardiola a devenit interesat de transferul lui Achraf Hakimi, fotbalist care aparţine de Real Madrid.

Marocanul Achraf Hakimi se poate transforma într-unul dintre cei mai buni fundaşi din lume, cred cei de la Real Madrid. Jucătorul crescut de ”albi” a fost împrumutat la Borussia Dortmund, acolo unde cota sa a explodat.

Îl pierde Real Madrid pe Hakimi? Manchester City a intrat pe fir. Cât oferă Guardiola pentru marocan

Teoretic, Hakimi ar urma să revină la Real Madrid, acolo unde Zinedine Zidane vrea să conteze pe serviciile sale de aici încolo.

Doar că marocanul este vânat şi de Bayern Munchen, în timp ce Borussia Dortmund ar vrea să-l reţină. Ştirea momentului vine însă din Anglia, pentru că mai nou, şi Manchester City a intrat serios pe pista Achraf Hakimi.

Guardiola îl vrea pe marocan pe Ettihad Stadium şi este dispus să ofere 50 de milioane de euro pentru transferul său. Cel mai probabil, englezii se vor despărţi de Joao Cancelo, astfel că Hakimi poate deveni o prioritate pentru defensiva ”cetăţenilor”. Polivalenţa sa, precum şi felul în care jucătorul reuşeşte să facă atât de bine ambele faze ale jocului, îl determină pe Guardiola să insiste pentru transferul lui Achraf. Rămâne de văzut dacă Real Madrid va fi interesată să-şi păstreze jucătorul sau, va accepta să-l vândă pentru o sumă corectă.

Hakimi poate juca atât ca fundaş dreapta, cât şi ca fundaş stânga şi a crescut la Real Madrid. Are 21 de ani şi a ajuns la gruparea blanco în 2006. Timp de 10 ani a jucat la toate categoriile de vârstă ale clubului, apoi a urcat la prima echipă în 2017.

Hakimi a fost cedat la Borussia Dortmund pentru două sezoane în 2018 şi a strâns 70 de meciuri, marcând de 12 ori pentru formaţia germană. Hakimi are şi 17 pase decisive pentru coechipierii săi în această perioadă. 

Afla mai multe despre: manchester cityreal madridachraf hakimi 

viewscnt
Articole similare