Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare surpriză pentru Angel Di Maria. La ce formaţie ar putea ajunge starul lui PSG

Mutare surpriză pentru Angel Di Maria. La ce formaţie ar putea ajunge starul lui PSGgalerie foto

PSG

Comentarii

Angel di Maria vrea să-şi încheie cariera în Argentina. A confirmat-o un fost coleg, în direct, pentru o emisiune televizată din ţara sa natală.

A jucat la Real Madrid sau Manchester United, iar acum o face cu succes la Paris Saint Germain. Dar, Angel di Maria vrea să-şi încheie cariera în ţara sa natală, susţine Killy Gonzalez, fost internaţional argentinian.

"Ştiu că vrea să revină la Central. Îmi e cumva ruşine pentru că el spune că eu sunt idolul lui, dar vorbesc, cu plăcere, în fiecare zi cu el. În capul său e clar, îşi doreşte să revină la un moment dat să joace pentru Central" a explicat Kily Gonzalez, fost internaţional argentinian, actualmente antrenorul formaţiei argentiniene.

În vârstă de 32 de ani, Angel di Maria joacă din 2015 la Paris Saint Germain. El a crescut la Rosario Central, formaţie pentru care a debutat în 2005, după 13 ani petrecuţi la nivelul juniorilor la această echipă. A strâns două sezoane şi a fost transferat de Benfica Lisabona în 2007.

De aici a plecat la Real Madrid, unde a jucat 194 de meciuri, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai madrilenilor. Alături de Real Madrid a cucerit UEFA Champions League.

Di Maria are 102 selecţii în echipa naţională şi 20 de goluri marcate. Este campion al Portugaliei, Spaniei şi Franţei, având un total de 22 de trofee cucerite la nivel de club.

Afla mai multe despre: angel di mariaparis saint germainkilly gonzalezracing club 

viewscnt
Articole similare